Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

15-årig flicka misstänks för mord – högg ner tonåring i matbutik

TT/Google Maps

Nyheter | 27/07/2017 08:01

Flera människor blev vittnen när 15-åringen gick till attack i matbutiken.

Det var under onsdagseftermiddagen som det fruktansvärda hände.

Två unga kvinnor, 17 respektive 20 år gamla, attackerades med kniv i en matbutik i Kristiansand, Norge. Detta rapporterar TT via SVT.

Den 17-åriga flickan, som även jobbade i butiken, avled senare på sjukhus av sina skador.

– Det är med stor sorg vi mottagit meddelandet om att en av våra medarbetare dött till följd av skadorna hon fick vid den tragiska händelsen i går. Våra tankar och djupaste medkänsla går till familj, vänner och kollegor, säger administrativa chefen Tore Klovning till Faedrelandsvennen.

Flera vittnen

Flera personer ska ha vittnat när en 15-årig flicka, nu misstänkt för mord, gick till attack med något som såg ut som en "köttkniv". Polisen grep henne odramatiskt i en annan del av köpcentrumet där matbutiken låg.

15-åringen ska ha rymt ifrån en institution för ungdomsvård. Huruvida hon och offren kände varandra är oklart, men kan informeras på den presskonferens polisen kommer hålla på torsdagsförmiddagen.

Läget för den 20-åriga kvinnan är hittills okänt, skriver SVT.

Kolla även: Mordet på Tova: Nya fynd stärker misstankarna mot ex-pojkvännen