Hon gjorde obehaglig upptäckt – efter att grannen hittades död

Det var efter att mamman i familjen hittade likmaskar och flugor i lägenheten som hon förstod att något var fel.


En småbarnsmamma i England, Beau Marr, har uppmärksammat i medier runt om i världen. Det efter att inlägg hon skrivit på Facebook om hur hennes familj fick fly från deras hem.

Beau upptäckte att det fanns likmaskar och flugor i lägenheten. Hon beskriver det som om det vore taget ur en skräckfilm, och att hon blev chockad. 

Familjen flydde sitt hem och bodde under tiden hos en vän. Sakerna i lägenheten ska enigt Beau ha blivit helt förstörda. 

– Jag lever på en tajt budget för tillfället med ett litet barn. Jag har behövt ersätta kläder, skötbord och annat. Förlåt, den som har någon som helst hygien tänker inte låta ens barn ha på sig kläder som haft likmaskar i sig, säger Beau. 

Det var efter att Beau kände en stank från lägenheten ovanför. När polisen åkte dit såg de hur grannen låg död på golvet. 

Av vad Beau hade fått höra så ska grannen ha varit död ett var veckor. Åtta dagar efter det hade lägenheten fortfarande inte städats ordentligt.

– Vi kom tillbaka efter ett par dagar för att städa lägenheten men den var i dåligt skick. Jag försökte städa bäst jag kunde men det låg ägg överallt som var redo att kläckas.

Familjen har fortfarande inte flyttat in i lägenheten men de kommer att få ekonomisk ersättning för utgifterna som uppkommit. 

I onsdags skrev mamman att en andra desinfektering har storstädning hade ägt rum i lägenheten och att ytterligare en storstädning skulle göras inom ett dygn. Sedan ska familjen kunna återvända till sitt hem igen.

I ett inlägg på Facebook tackar hon alla personer som har delat berättelsen. Hon påpekar också att familjen har en lång väg framför sig och att händelsen kommer att finnas hos henne hela livet, skriver brittiska Metro.

TV: Nu kan du gå på lägenhetsvisning – medan du sitter hemma i soffan

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Två gripna för mordförsök i Bredäng

Norrmän hamstrar ägg i Sverige

Det råder äggbrist i Norge – och många korsar därför gränsen för att ladda upp inför påsken. De frågar direkt när de kommer in: "Har ni ägg?", säger Patrik Zäll, butikschef för Nordby Supermarket.

Så kan kriget fortsätta trots fördömanden

Världssamfundet har satt ned foten om en vapenvila, åtminstone på pappret. Säkerhetsrådets krav lämnar tolkningsutrymme och har åsidosatts förr. Israel fortsätter att bomba Gazaremsan.

Japan återupptar Unrwa-stöd

Japan är i färd med att återuppta sitt stöd till FN:s krisdrabbade hjälporganisation för palestinska flyktingar, Unrwa – som koordinerar närapå alla hjälpsändningar till Gaza – meddelar landets regering.

Påven kysste kvinnliga interners fötter

1 timme sedan
Påve Franciskus markerade i år skärtorsdagens ankomst genom att tvätta och kyssa tolv kvinnliga interners fötter i ett fängelse utanför Rom.

Lite uppåt i Asien

1 timme sedan
Det var omkring en halv procent upp för ledande börsindex i Japan och Kina i fredagens inledande handel, en dag då börsen i Hongkong har helgstängt.