Sex timmar efter att hon hade checkat in på hotellet så hörde Jesse av sig.
1 av 3
Sex timmar efter att hon hade checkat in på hotellet så hörde Jesse av sig. - Foto: Facebook/TT
Men hans svar var inte vad hon hade förväntat sig.
2 av 3
Men hans svar var inte vad hon hade förväntat sig. - Foto: TT
Dagen därpå flög Sophie hem... (Bilden har inget med händelsen att göra)
3 av 3
Dagen därpå flög Sophie hem... (Bilden har inget med händelsen att göra) - Foto: Pixabay

Killen lurade Sophie, 24, att hälsa på honom utomlands

Sex timmar efter att Sophie hade checkat in på hotellet så hörde Jesse av sig. Men hans svar var inte vad hon hade förväntat sig.


Det var under sommaren 2017 som 24-åriga Sophie från England träffade den 21-åriga holländaren Jesse i Barcelona där de båda var på semester. De inledde en liten semesterflört innan de båda åkte hem. 

Det var ett tag senare som Jesse skrev till Sophie och bad henne komma till Amsterdam, något som hon blev glad över. Så hon köpte biljetter och flög flera timmar för att återförenas med Jesse, skriver danska Metroxpress

Några timmar efter att hon hade landat så hörde Jesse av sig. Det visade sig att det hela bara var ett sjukt elakt prank. "Du har blivit 'pigged', det var bara ett skämt" skrev han i meddelandet tillsammans med två grisemojis och en skrattande emoji. 

– "Pulling a pig" är när en kille försöker ragga upp den tjocka och fula tjejen. Jag mådde så dåligt, berättar Sophie för New York Post.

Sophie svarade tillbaka och frågade hur han kunde vara så elak och sedan blockade han henne på sociala medier. Dagen därpå flög Sophie hem igen.

Enligt Jesse däremot, så var inte någon kärlek – varken då eller nu. Och han menar att han inte alls bett henne komma till Amsterdam.

– Efter det här har mina föräldrar, min syster och jag blivit hotade. Det är en häxjakt, säger Jesse i en intervju med nederländska tidningen Metro.

Metro UK har försökt att nå Jesse för ytterligare kommentarer. 

TV: Ph-deltagarens sjuka prank sätter skräck i huset: "Jag började gråta"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft en semesterflört?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Nedåt för börsen inför påskhelgen

Våldsam kvinna efterlyst – rymde från rättspsyk

Polisen har efterlyst en kvinna i 40-årsåldern som rymde från rättspsyk i Falköping för en månad sedan, rapporterar P4 Skaraborg. Kvinnan bedöms vara våldsam.

Bensinpriset höjs inför påskhelgen

Ledande drivmedelskedjor höjer bensinpriset inför påskhelgen, som traditionellt präglas av många bilar ute på vägarna.

Israelisk militär: Över 200 dödade vid sjukhus

Strider och bombardemang fortsätter vid sjukhus i Gaza. Den israeliska militären hävdar att över 200 beväpnade personer har dödats vid al-Shifasjukhuset i Gaza stad.

Anhöriga släppta efter mordet i Mark

De två anhöriga till den mordmisstänkta 17-åringen i Mark har släppts. Misstankarna kvarstår dock, rapporterar Mark-Posten.

Polisens skarpa uppmaning till dig i påsk – det ska du tänka på

Påsken 2024 har anlänt vilket har fått polisen att gå ut med både varningar och starka uppmaningar till alla de som reser bort under påskhelgen. Du bör nämligen ta höjd för allt från hur du förebygger inbrott till hur du ska tänka om du går på fjällvandring.