Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Killen lurade Sophie, 24, att hälsa på honom utomlands

- 09/10/2017, 20:55 -

Sex timmar efter att Sophie hade checkat in på hotellet så hörde Jesse av sig. Men hans svar var inte vad hon hade förväntat sig.

Det var under sommaren 2017 som 24-åriga Sophie från England träffade den 21-åriga holländaren Jesse i Barcelona där de båda var på semester. De inledde en liten semesterflört innan de båda åkte hem. 

Det var ett tag senare som Jesse skrev till Sophie och bad henne komma till Amsterdam, något som hon blev glad över. Så hon köpte biljetter och flög flera timmar för att återförenas med Jesse, skriver danska Metroxpress

Några timmar efter att hon hade landat så hörde Jesse av sig. Det visade sig att det hela bara var ett sjukt elakt prank. "Du har blivit 'pigged', det var bara ett skämt" skrev han i meddelandet tillsammans med två grisemojis och en skrattande emoji. 

– "Pulling a pig" är när en kille försöker ragga upp den tjocka och fula tjejen. Jag mådde så dåligt, berättar Sophie för New York Post.

Sophie svarade tillbaka och frågade hur han kunde vara så elak och sedan blockade han henne på sociala medier. Dagen därpå flög Sophie hem igen.

Enligt Jesse däremot, så var inte någon kärlek – varken då eller nu. Och han menar att han inte alls bett henne komma till Amsterdam.

– Efter det här har mina föräldrar, min syster och jag blivit hotade. Det är en häxjakt, säger Jesse i en intervju med nederländska tidningen Metro.

Metro UK har försökt att nå Jesse för ytterligare kommentarer. 

TV: Ph-deltagarens sjuka prank sätter skräck i huset: "Jag började gråta"

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du haft en semesterflört?