Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Killen "lurade" Sophie, 24, att åka utomlands – nu talar han ut

- 10/10/2017, 09:05
Sophie från England blev lurad att åka till Amsterdam.
1 av 2

Sophie från England blev lurad att åka till Amsterdam.

Facebook

När hon hade landat fick hon ett sms där Jesse skrev att hon hade blivit prankad.
2 av 2

När hon hade landat fick hon ett sms där Jesse skrev att hon hade blivit prankad.

TT

Nu har Jesse gått ut och berättat sin version om vad som hände och han menar att det aldrig har hänt.

Nyheter24 skrev nyligen om 24-åriga Sophie som hävdar att hon blivit lurad att flyga till Amsterdam. Hon trodde nämligen att hon skulle återförenas med sin semesterflört Jesse som hon träffade i Barcelona i somras. 

Men ett tag efter att hon hade landat så fick hon ett meddelande från honom. "Du har blivit 'pigged', det var bara ett skämt" stod det i meddelandet som Sophie fick. 

– "Pulling a pig" är när en kille försöker dra den tjocka och fula tjejen. Jag mådde så dåligt, berättade Sophie för New York Post.

Nu har Jesse, som anklagas för att ha prankat Sophie, gått ut och berättat sin version om vad som har hänt. Han menar att det aldrig har hänt och hävdar att han inte känner till pranket "pulling a pig".

– Efter det här har mina föräldrar, min syster och jag blivit hotade. Det är en häxjakt, säger Jesse i en intervju med nederländska tidningen Metro. 

Enligt Sophie hade hon och Jesse en liten sommarflört. Enligt Jesse däremot, så låg de inte med varandra och det var inte någon kärlek – varken då eller nu. Och han menar att han inte alls bett henne komma till Amsterdam.

Han säger att de träffades i Barcelona och att han var i ett hotellrum med henne men det var ingen romans. Metro UK har försökt att nå Jesse för ytterligare kommentarer. 

TV: Killen lurade Sophie, 24, att hälsa på honom utomlands 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om något liknande?