Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Polisen vädjar efter upptäckten i bilen: "Snälla sök hjälp"

Två kvinnor lämnade två bebisar i bilen.

Två kvinnor lämnade två bebisar i bilen.

Palm Beach County polisen

Efter att ha tagit en överdos.

Efter att ha tagit en överdos.

Palm Beach County polisen

Av heroin.

Av heroin.

Palm Beach County polisen

Bebisarna kundes tas hand om av polisen.

Bebisarna kundes tas hand om av polisen.

Palm Beach County polisen

Nyheter | 12/10/2017 22:20

Två mammor överdoserade på heroin i en bil. Det polisen upptäckte i baksätet gjorde att de nu vädjar beroende personer att söka hjälp.

Precis som med alla droger så leder heroin inte till något annat än ren och skär misär. I detta fall var det två bebisar i USA som drabbades.

Kristen Leigh O’Connor, 27, och June Anne Schweinhart, 28, ställde bilen på en parkering och började använda heroin. I baksätet hade de sina barn, som under två månader gamla, skriver Metro Uk. 

Efter en tid märkte ena kvinnan att den andra började visa symptom på en överdos. Hon var snabb på telefonen och ringde och larmade. Men hann inte berätta vad som stod till innan hon också tuppade av.

En person som gick förbi insåg vad som höll på att hände och ryckte till sig telefonen för att fortsätta samtalet till larmcentralen i precis rätt tid.   


Bildkälla: Palm Beach County polisen

Polisen tog hand om bebisarna och mammorna kördes till sjukhuset för vård. De två bebisarna kommer tas ifrån mammorna och de har anmälts för händelsen, skriver Mx DK.

På Facebook gick polisen ut och vädjade personer som är beroende av droger att söka hjälp. De delade med sig av händelsen för att avskräcka personer från att göra samma misstag.

Se också videon om Dejah som nu är fri från heroin

Läs också om femåringen som räddade sina föräldrar från en överdos

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du testat droger någon gång?