Trump har "skämtat" om vicepresident Pence på ett riktigt vidrigt sätt.
1 av 4
Trump har "skämtat" om vicepresident Pence på ett riktigt vidrigt sätt. - Foto: TT
Det framgår av källor till The New Yorker.
2 av 4
Det framgår av källor till The New Yorker. - Foto: Randy Pench
Många är dock inte förvånade. Pence har tidigare gjort sig känd som en av de mest anti-HBTQ-politikerna, och Trump är, ja, Trump.
3 av 4
Många är dock inte förvånade. Pence har tidigare gjort sig känd som en av de mest anti-HBTQ-politikerna, och Trump är, ja, Trump. - Foto: Skärmdump Twitter
Enligt The New Yorker ska Trump ha pekat på Pence och sagt "Fråga inte den killen – han vill hänga dem alla!" i ett samtal om homosexuellas rättigheter.
4 av 4
Enligt The New Yorker ska Trump ha pekat på Pence och sagt "Fråga inte den killen – han vill hänga dem alla!" i ett samtal om homosexuellas rättigheter. - Foto: Mark Lennihan

Trumps vidriga skämt om homosexuella: "Häng dem alla"

Ett nytt avslöjande skildrar relationen mellan Trump och Pence. Enligt källor ska Trump ha skojat om honom på ett mycket obehagligt sätt.


Det var på måndagen som The New Yorker publicerade ett längre reportage om USA:s vicepresident Mike Pence och president Trumps olika syn på politiska frågor, som avhandlar vicepresidentens konservativa värderingar.

Två källor kunde i samband med reportaget avslöja att Trump tidigare "skojat" om Pences syn på religion, aborträtt samt HBTQ-rörelsen – och att Trump gärna "vill visa vem som är bossen". Av artikeln framgår att en hård ton råder, dem två emellan.

En händelse som sticker ut är från ett slutet möte, där bland andra presidenten skulle diskutera homosexuellas rättigheter i landet. En nära medarbetare kunde där peka ut presidentens skrämmande jargong med sina medarbetare, skriver Huffington Post.

När frågan om homosexuellas rättigheter ställts till vicepresident Pence, menar källan att Trump ska ha pekat på Spence och sagt: "Fråga inte den killen – han vill hänga dem alla!".

Efter New Yorkers avslöjande har kritiken inte låtit sig vänta, men många menar att de inte ens blir förvånade av uttalandet.

"Trump skojade att Pence vill hänga homosexuella. Av någon anledning, liksom mycket annat, kommer detta inte spela någon roll", skriver journalisten Jessica Valenti på Twitter. Bildkälla: Skärmdump.

Pence har redan tidigare gjort sig känd för att vara anti-HBTQ, och bland annat gett företag rätt att neka homosexuella. Han har även ställt sig bakom konverteringsterapi och är känd som en av de mest anti-HBTQ-politikerna som finns, skriver Huffington Post.

Mer om Trump: Nu kan du hyra hans barndomshem – så ser det ut inuti

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är det passande att skämta såhär?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stora problem hos Skatteverket – därför kan du inte deklarera

Här är morgonens nyheter 19 mars

Här är morgonens nyheter i korthet.

Polisen i Lund rapporterar om inbrott

"Inbrott i gård, Hällestad", skriver polisen på sin hemsida.

E-handeln fortsätter att öka

1 timme sedan
E-handeln ökade omsättningen med 14 procent i januari till 11,4 miljarder kronor, jämfört med samma månad i fjol, enligt Svensk Handels E-handelsindikator.

Hässleholm: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Trafikolycka, Vinslöv", skriver polisen på sin hemsida.

Sverige näst bäst på patent

1 timme sedan
Sverige är ett fortsatt starkt patentland, med Ericsson i spetsen. Detta enligt nya siffror från europeiskt håll. Det visar att det finns en tro på framtiden, säger Sara Backman, avdelningschef på Patent- och registreringsverket.