Den här killen hade ingen aning om vad det stod på hans tröja.
Den här killen hade ingen aning om vad det stod på hans tröja. - Foto: Twitter/Know Your Meme

Grundlurad: Presenten från hans ex var inte en kärleksförklaring

Ibland kan det vara omtumlande att komma ur ett förhållande. Det kan den här killen intyga, som blev rejält lurad av sitt ex.


Att genomgå ett break-up är aldrig lätt. Ofta bubblar känslorna upp rejält, och vi kan känna oss svikna, hjärtkrossade, eller till och med lurade.

Så var definitivt fallet för den här snubben, som ja, blev rejält lurad av sitt ex. Twitteranvändare Brohsen hade nämligen stött på honom på stan, och blev rejält chockad när han såg det barnförbjudna budskapet "bhenchod" på tröjan.

"Jag frågade honom om han visste vad det stod på tröjan, och han svarade att hans ex köpt den till honom och sagt att det betydde "jag älskar dig". Det tycker jag är vackert", skriver Brohsen på Twitter.

"Bhenchod" betyder verkligen inte "jag älskar dig". Bildkälla: Twitter

Men nej, självklart betyder inte ordet bhenchod "jag älskar dig" – utan något helt annat. Slangordet används friskt i bland annat Indien, och översätts ungefär till "systerkn*llare", eller "den som har sex med sin syster", skriver MX.

På Twitter har folk blivit som tokiga i den, inte så språkbegåvade, ex-pojkvännen och undrar bland annat om han har någon koppling till Game of Thrones.

"Fråga honom om han är en Targaryen", kommenterar en Twittrare, och syftar till den incestuösa släkten i tv-serien Game of Thrones.

Man kan ju inte undgå att tycka lite synd om killen i fråga, men han verkar åtminstone glad på bilden. Vi önskar honom all lycka till med hans framtida relationer.

TV: Julia prankade sin bakfulla brorsa på det mest perfekta sättet

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du någonsin blivit lurad av ditt ex?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Glad överraskning: Japans månsond är vid liv

Ett rekordartat kvartal på Wall Street

Ett lysande kvartal är till ända på New York-börsen. Det pågående rallyt har ökat aktievärdet med cirka fyra tusen miljarder dollar på tre månader och rekorden har smattrat som spön i backen.

Person skjuten under jakt

En person har skjutits i en jaktolycka i Surahammar, rapporterar TV4.

Polisen i Borås rapporterar om brand

"Det brinner i en lägenhet i ett flerfamiljshus på Dalbogatan.", skriver polisen på sin hemsida.

Razzior mot ryskt spionnätverk i Polen

Polsk säkerhetstjänst uppger att en räd genomförts mot ett ryskt spionnätverk. Räden har genomförts i samband med tjeckisk underrättelsetjänst.

SMHI varnar – här blir det snö i påsk

1 timme sedan
Snöfall, sol, plusgrader och sedan återigen kallt. Jag skulle beskriva påskvädret som ostadigt över landet, säger Christopher Greenland, meteorolog vid SMHI.