Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Nya spåret efter Madeleine McCann – polisen söker mystisk kvinna

- 06/11/2017, 11:50 -

Polisen söker nu en kvinna som försvann spårlöst strax efter att Madeleine McCann försvann i Portugal för tio år sedan.

Gåtan om vad som hände treåriga Madeleine McCann, som försvann under en familjesemester i Portugal 2007, fortsätter att förbrylla brittiska polisen.

Men nu verkar man fått upp ett nytt spår i letandet. Nyligen gick polisen ut och berättade att man nu riktat in sökningen efter en ”betydande person”. Nu kommer nya uppgifter. 

Enligt Metro UK ska polisen nu bege sig till Bulgarien för att förhöra en kvinna som varit gift med en dömd pedofil som ska ha befunnit sig i närheten av hotellet familjen McCann befann sig på när Madeleine försvann. 

Efter att polisen började utreda försvinnandet ska det bulgariska paret försvunnit, skriver Metro UK. Den dömde pedofilen ska ha sedan dess avlidit. 

Men genom att hitta hans fru hoppas polisen nu kunna få fler ledtrådar om försvunna Madeleine – eller kanske till och med äntligen få veta vad som faktiskt hände där i Portugal för tio år sen. 

LÄS MER: 9 barn som försvunnit spårlöst – och fortfarande inte hittats

Tror du gåtan kommer få en lösning?