- Foto: TT

Nya spåret efter Madeleine McCann – polisen söker mystisk kvinna

Polisen söker nu en kvinna som försvann spårlöst strax efter att Madeleine McCann försvann i Portugal för tio år sedan.


Gåtan om vad som hände treåriga Madeleine McCann, som försvann under en familjesemester i Portugal 2007, fortsätter att förbrylla brittiska polisen.

Men nu verkar man fått upp ett nytt spår i letandet. Nyligen gick polisen ut och berättade att man nu riktat in sökningen efter en ”betydande person”. Nu kommer nya uppgifter. 

Enligt Metro UK ska polisen nu bege sig till Bulgarien för att förhöra en kvinna som varit gift med en dömd pedofil som ska ha befunnit sig i närheten av hotellet familjen McCann befann sig på när Madeleine försvann. 

Efter att polisen började utreda försvinnandet ska det bulgariska paret försvunnit, skriver Metro UK. Den dömde pedofilen ska ha sedan dess avlidit. 

Men genom att hitta hans fru hoppas polisen nu kunna få fler ledtrådar om försvunna Madeleine – eller kanske till och med äntligen få veta vad som faktiskt hände där i Portugal för tio år sen. 

LÄS MER: 9 barn som försvunnit spårlöst – och fortfarande inte hittats

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du gåtan kommer få en lösning?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Uppgifter: Israel laddar upp kring Rafah

Försäljningslyft för kosmetikabjässen L'Oréal

Aktien i L'Oréal – stor fransk tillverkare av kosmetika – lyfter med över 6 procent på Parisbörsen efter en rapport som visar på bättre försäljning än väntat i första kvartalet.

Stormen kring Kinberg Batra - detta har hänt

Kompisrekryteringar och rymdfakturor. Förra året tillträdde den tidigare Moderatledaren Anna Kinberg Batra som landshövding i Stockholm. Nu stormar det rejält kring henne.

Facket om Kinberg Batra: Toxisk ledarstil

Facket riktar hård kritik mot landshövding Anna Kinberg Batra, vars ledarstil beskrivs som toxisk.

Kinesiska miljonstäder sjunker

Nästan hälften av Kinas storstadsområden sjunker mer än tre millimeter om året, visar en ny studie publicerad i den vetenskapliga tidskriften Science. 270 miljoner personer bor i områdena vilket motsvarar 29 procent av Kinas befolkning, rapporterar CNN.

Två gripna för attack mot Navalnyjs stabschef

Två personer har gripits i Polen, misstänkta för att i Litauen ha attackerat den döde ryske regimkritikern Aleksej Navalnyjs tidigare stabschef med en hammare.