Det var sent i lördags natt som en stor studentfest i närheten av University of North Texas​ ​i USA blev oerhört stökig. Bilden till vänster är från ett annat tillfälle.
Det var sent i lördags natt som en stor studentfest i närheten av University of North Texas​ ​i USA blev oerhört stökig. Bilden till vänster är från ett annat tillfälle. - Foto: TT Nyhetsbyrån / Twitter

Se sjuka bilderna: Hemmafest blev så vild att golvet rasade in

Festdeltagarna hoppade så mycket att golvet kollapsade. Flera av dem ramlade då igenom hålet och in till lägenheten under.


Det var sent i lördags natt som en stor studentfest i närheten av University of North Texas i USA blev oerhört stökig.

Vid ett tillfälle hoppade festdeltagarna så mycket att golvet kollapsade. Flera av dem ramlade då igenom golvet och in till lägenheten under.

Bildkälla: Twitter

Efter en stund började deltagare på festen att lägga ut videoklipp från kaoset. Klippen visar verkligen hur vilt allt verkar ha gått till.

Man kan se hur ett stort hål i golvet har bildats och hur folk som fallit ner till lägenheten under försöker att klättra upp.

Bildkälla: Twitter

Orsaken till den goda feststämningen var att skolans lag hade vunnit en match i amerikansk fotboll mot University of Texas i El Paso tidigare under lördagskvällen.

Enligt festdeltagaren DeeJay Priestly, 22, ska det ha varit upp emot 150 personer på festen. Den utlösande faktorn ska ha varit låten "Faneto" av den amerikanska rapparen Chief Keef.

– Alla började att hoppa upp och ner. Sedan plötsligt kunde du känna taket vibrera, mitten av golvet rasade in. Sedan spred det sig över hela golvet, säger DeeJay Priestly till Buzzfeed.

Själv stod han och lutade sig mot väggen och undvek därmed att själv falla i hålet.

– Jag såg bokstavligen tre av mina vänner falla ner rakt framför mig, säger Priestly som också berättar att några av hans vänner som föll igenom hålet skadade sig.

Även en tjej som heter Brittney verkar ha skadat sig av fallet.

"Klockan är 07.32 på morgonen. Jag kom just tillbaka till min sovsal från sjukhuset. Jag har ett stukat knä och allvarliga blåmärken. Jag ramlade genom den tredje våningen på en lägenhetsfest. Jag måste bära en ortos på knät i två veckor. Bror… jag älskar UNT", skriver hon på Twitter.

Bildkälla: Twitter

Allt kunde dock att gått mycket värre.

Studenterna som befann sig i lägenheten under hade varit hemma, men lämnat bostaden strax innan golvet kollapsade för att själva anmäla den högljudda festen hos polisen, enligt NBC 5.

Se även klippet där Linn Ahlborg festar loss på Rhodos tillsammans med Paradise Hotel-hunkarna:

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du varit på en vild fest?
Tack för din röst!