Familjen skulle begrava deras hamster – då vaknade han till liv

När familjen sörjde fyrbenta familjemedlemmen så vaknade han upp. Nu varnar mamman för det som hände.


Att förlora ett husdjur är riktigt hemskt, det är ju en familjemedlem man förlorar. Men den här familjen från Oxfordshire fick en chock när de skulle begrava deras hamster Fudge.

När familjen stod och sörjde husdjuret så vaknade han till liv igen.

Mamman Lisa Goodman skrev sedan ett inlägg på Facebook för att varna andra om vad som hade hänt. Det ledde till att hundratals personer insåg att de kanske hade begravt sina hamstrar levande. 

”Fudge är min dotter Lillies hamster så jag bad om att han skulle vakna. Jag ville inte behöva berätta att han var död” skrev Lisa i inlägget. 

Bild: Faksimil Facebook

”Fudge var så kall och av vad jag vet så är det därför de går in i det här dvala-liknande tillståndet. Hamstrar härstammar från varma klimat så de behöver vara vid varm temperaturer.”

Lisa hade aldrig trott att inlägget skulle få så många kommentarer och menar att hon inte alls försökte skapa någon panik, som vissa skrev att hon gjort. 

Lisa själv menar att hon bara vill öka medvetenheten om tillståndet som drabbade deras hamster, om det finns de personer som inte visste om det, skriver Metro UK.

TV: 10 djur som fanns långt innan människan gjorde det

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du ett husdjur?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fler sprängningar riktas mot privatbostäder

Nordea: Trycket på hushållen lättar

Storbanken Nordeas ekonomer konstaterar att det pågår en normalisering av inflationen, vilket väntas få centralbanken att sänka räntor.

Tidsfrist löpte ut – universitetsprotest fortgår

USA:s studentprotester mot Israels krigföring i Gaza fortsätter – och växer. Universiteten brottas med balansgången mellan vissa studenters yttrandefrihet och andras säkerhet – och mäktiga givares intressen.

Sju gripna i antiterrorräder efter kyrkdåd

1 timme sedan
I stora antiterrorräder i Australien har sju personer gripits. De misstänkta har kopplingar till en tonåring som i förra veckan knivhögg en assyrisk biskop.

SCB: Fler kvinnor och unga arbetslösa

1 timme sedan
Arbetslösheten fortsätter att öka medan andelen sysselsatta ligger ganska stabilt, enligt nya siffror från Statistiska centralbyrån (SCB)

SBAB fortsätter sänka boräntor

1 timme sedan
SBAB fortsätter sänka sina korta boräntor – tremånadersräntan är nu under 5 procent. De korta räntorna har ju börjat sikta in sig på att Riksbanken snart kommer att sänka sin styrränta, säger Lars Lindmark på SBAB.