Torsdag 13 Maj
Stockholm

Sophia, 21, hatades på grund av sina ögonbryn – nu är hon Instakändis

Sophia Hadjipanteli
1 av 3
Sophia Hadjipanteli blev känd för sina ögonbryn. Foto: Instagram/Sophiahadjipanteli
Sophia Hadjipanteli
2 av 3
Nu har hon över 120 000 följare på Instagram. Foto: Instagram/Sophiahadjipanteli
Sophia Hadjipanteli
3 av 3
Sophia Hadjipanteli har blivit känd för sina ögonbryn. Foto: Instagram/Sophiahadjipanteli

Sophia Hadjipanteli blev känd för sina ögonbryn. Nu har hon över 120 000 följare på Instagram.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Förra året skrev Nyheter24 om 17-åriga Natalia som blev mobbad för sina ögonbryn som liten – och att hon idag tjänar pengar på dem, som modell. 

Någon som också har blivit känd för sina ögonbryn är 21-åriga Instagram-modellen Sophia Hadjipanteli, som även studerar marknadsföring. På Instagram har hon över 120 000 följare och detaljen i hennes ansikte har gjort henne känd. 

För en och en halv månad sedan gjorde hon en intervju med Harpers Bazar och sedan dess har hon fått fler och fler följare. Kommentarerna under hennes bilder har även ökat den senaste tiden. En del av dem är negativa, vilket är något som Sophia berättade om i en video på sin Youtube-kanal. 

– Människor har preferenser och det är inte det som är problemet. Problemet är att människor idag inte vet hur man ska bete sig om man inte håller med om vare sig om det är politik, något socialt eller att uttrycka sina tankar, säger hon och fortsätter: 

Bildkälla: Instagram/sophiahadjipanteli

– De vet inte hur man uttrycker sig med respekt. Jag har mycket mer respekt för dem som skriver snällt när de skriver att de inte håller med mig, än för de som tror att de kan bete sig hotfullt och att jag kommer ändra mig.

Sophia berättar att hon gör det hon gör för att visa att det finns flera olika sätt att vara vacker och att det är okej, skriver danska Metroxpress

– Personligt tycker jag att mitt ansikte ser bättre ut på det här sättet. Vissa är olika och det är coolt, sa Sophia i intervjun med magasinet. 

På Instagram använder hon sig av hashtaggen #UnibrowMovement, och betonar att förutom negativa kommentarer så får hon även meddelanden från folk som tycker att hon är inspirerande. 

TV: Natalia, 17, mobbades för sina ögonbryn – nu tjänar hon pengar på dem

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Kommentera (8)
Kopiera länk
Dela