22-åriga Bethany dödades av sina egna hundar

Bethany Stephens kropp hittades nästintill oigenkännlig. Enligt polisen blev 22-åringen ihjälbiten av sina egna hundar.


22-åriga Bethany Stephens kropp hittades i ett skogsparti i Goochland, Virginia, i torsdags natt, enligt CBS News. Efter att hon inte kommit tillbaka från sin promenad efter flera timmar, gick Bethanys pappa ut för att leta efter henne i spåret som hon vanligtvis rastade sina hundar i. 

Där hittades Bethany livlösa kropp. 

Ett foto av Bethany och en av hennes hundar. Bildkälla: Facebook

När polisen anlände till platsen var kroppen täckt av svåra bit och rivskador. Kroppen visade också tecken på försvarsskador, vilket får polisen att tro att 22-åringen försökt skydda sig själv mot anfallet. 

De två hundarna verkade vakta kroppen, och det tog över en timme för polisen att fånga dem. Enligt offrets familj ska Bethany ha ägt båda hundarna sedan de var valpar. 

Polisen James Agnew som var på plats, berättar att Bethanys kropp hade svåra riv- och bitskador.

– Det verkar ha varit en våldsam attack som initierats av hundarna. Offret hade försvarsskador på både händerna och armarna vilket troligtvis uppstått när hon försökt skydda sig själv mot anfallet, vilket också tyder på att hon var vid liv när anfallet påbörjades.

Bildkälla: Facebook

Han förklarar vidare att skador på offrets hals och ansikte varit livshotande och troligtvis varit de som gjort att offret förlorat medvetandet. 

– Vad gäller händelseförloppet, så verkar det som att Bethany fallit till marken efter skadorna på ansiktet och halsen, förlorat medvetandet och sedan biten till döds. 

Vidare berättar han att kroppen inte visar några tecken som skulle tyda på mord, eller en mänsklig förövare.

I nuläget väntar hundarna, två pitbulls enligt polisen, på att avlivas. 

– Det var en fruktansvärd våldsam död. I mina 40 år som polis har jag aldrig sett något liknande, berättar han, för CBS News.

Under en undersökning av hundarnas maginnehåll som genomfördes senare kunde polisen hitta blont hår, vilket stärkte misstankarna mot hundarna.

Se även: Hund kastades mot sin död från 18-våningshus

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!