Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man fastnade med sin penis i tunnelbanespärren

- 02/01/2018, 12:39 -

​Att planka på tunnelbanan är emot reglerna. Det fick den här mannen lära sig den hårda vägen (om det nu är det han försökte göra, men ser ju onekligen ut så). Han fastnade nämligen med sin penis i tunnelbanespärren.

Det var i London i Storbritannien som denna minst sagt speciella händelse utspelade sig.

Plötsligt kunde nämligen resenärer i tunnelbanan se en ung man som fastnat högst upp på en av spärrarna – med sitt högra ben och sitt könsorgan, skriver Independent.

På en film från händelsen som lades upp av en Mark Graves på Facebook, och som nu har blivit viral, kan man se hur det samlats en massa folk kring mannen som fastnat i spärren.

Bildkälla: Facebook

Klippet har nu setts över 420 000 gånger.

Exakt hur länge mannen satt fast i spärren innan kameran började filma är oklart, men det verkar ha varit ett litet tag med tanke på den folkmassa som hunnit samlas omkring honom.

I videon kan man höra hur mannen skriker av smärta.

Tillslut får han dock hjälp av en polis att lyftas bort från spärren. Han verkade vara ganska omskakad och tackade sina räddare genom att krama dem.

Tunnelbanespärr
En svensk tunnelbanespärr. Bildkälla: TT Nyhetsbyrån

Se klippet från när mannen fastande i spärren i spelaren högst upp.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.