Söndag 5 Dec
Stockholm

Okänd man tafsade på Madeline, 20, på festival

Madeline antastades under nyårshelgen av en okänd man.
1 av 3
Madeline Anello-Kitzmiller hade målat bröstkorgen med glitter när hon besökte festivalen. Då sprang en man fram och tafsade. Foto: Faksimil Facebook
2 av 3
3 av 3

När Madeline gick runt på festivalområdet sprang en man plötsligt fram och tog henne på bröstet. Hon var inte sen med att konfrontera honom. Se videon som har blivit viral här.

Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Tillsammans med en vän firade 20-åriga Madeline Anello-Kitzmiller in det nya året Rhythm and Vine Festival på Nya Zeeland.

Men nyårsfirandet fick en plötslig vändning. När Madeline, som hade målat sin nakna bröstkorg med glitter, och hennes vän Kiri-Ann Hatfield gick på festivalområdet sprang en man fram och antastade henne. 

Det slutade med att de båda tjejerna vände sig om och gick efter mannen för att konfrontera honom. Madline slog honom upprepade gånger medan Kari-Ann kastade sin drink i hans ansikte. 

Det hela fångades på film av en annan festivalbesökare, och nu har klippet blivit viralt.

Bland många kommentarer på klippet skrev personer bland annat att hon "bad om det" genom att enbart dölja brösten med glitter.

Bildkälla: Privat

Men Madeline ångrar varken sin comeback eller sin outfit. Det var inte första gången Madeline blev antastad, men tidigare har hon varit fullt påklädd. Bara dagen innan hade hon blivit trakasserad av både män och kvinnor när hon var iklätt en t-shirt.

Hon menar att det inte spelar någon roll vad man som kvinnor har på sig – eller inte har på sig. 

– Jag står för mina handlingar och hoppas att jag har inspirerat kvinnor till att känna sig bekväma i sina kroppar, oavsett hur de ser ut. Och att de står upp för sig själva när någon säger något annat eller försöker ta ifrån dig rätten att skydda din egen kropp, säger Madeline till Daily Mail Australia.

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Har du varit med om något liknande?
Tack för din röst!
Kommentera (11)
Kopiera länk
Dela