Jasmin, 20, startade egen insamling: "Vill göra bröstförminskning"

20-åriga Jasmin-Alexandra Vlassi har länge drömt om att få göra en bröstförminskning. Nu har hon tagit saken i egna händer och startat en insamling för att få ihop pengar till ingreppet.


Ibland kan det vara värt att, för att nå sina mål, räcka ut en hand och be om hjälp. Ensam är inte alltid så stark.

20-åriga Jasmin-Alexandra Vlassi från England bestämde sig för att göra precis det. Men i detta fall handlade det inte om att be en vän om råd utan att be om ekonomisk hjälp av främlingar. 

Och drömmen? 

Att äntligen få göra en bröstförminskning. Jasmin har under längre tid lidit av sina bröst som är i storlek 70 K. 

– Jag kommer inte ihåg en tid då jag varit nöjd med min kropp, säger Jasmin till Metro Uk.

Men ingreppet kostar ungefär 60 000 kronor. Pengar som inte Jasmin har. Så hon bestämde sig för att starta en insamling för att få ihop pengarna. 

Bildkälla: Gofundme

Pengarna strömmade in och snart stod det klart att hennes mål att få in 11 000 kronor från insamlingen skulle vara möjligt. 

På sin Facebook skrev hon ett rörande inlägg om hur mycket det betyder för henne. 

"Efter åtta år av att kämpa med att andas, röra på mig, göra vissa aktiviteter, nöja mig med kläder som inte passar, oönskade kommentarer, känna mig hopplös och inte känna mig mer värd än två klumpar på bröstet så får jag äntligen en chans att ändra på mitt liv. Jag är så lycklig! Jag har velat det här så länge!"

Insamlingen var inte en självklarhet. Hon berättar för Metro Uk om hur hon egentligen var orolig till en början och tänkte på personer som behövde pengarna mer. Men sen så tänkte hon på hur dåligt hon mår och vad det skulle betyda och startade den ändå. 

Resterande pengar som behövs för ingreppet kommer Jasmin själv spara ihop till själv, skriver Metro Uk

Tänk vad som går att uppnå när man är fler! 

Se också videon om när Jonna Lundell berättar om sina skönhetsoperationer

Läs också om när Penny Parnevik berättar om skönhetsoperationerna

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du gjort en skönhetsoperation?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Fred i Ukraina på agendan när Scholz möter Xi

Irans attack: Amina, 7 år, träffades av splitter

Explosionerna ovanför Negevöknen i Israel var intensiva och luftförsvarets sirener ljöd. Men beduinfamiljen al-Hasoni hade ingenstans att ta skydd när splitter började falla från skyn. Nu kämpar deras sjuåriga dotter för sitt liv.

Upptäckt: Hundra gånger mer plast på havets botten

1 timme sedan
Enorma mängder plast flyter runt på och i havet. Men uppemot hundra gånger mer plast finns på havets botten, enligt en studie som bygger på videor från undervattensdrönare. Jag tycker att volymen och mängden på havsbotten är rätt stötande, säger forskaren Denise Hardesty.

Asienbörser backar rejält

1 timme sedan
Det var stora nedgångar i index på ledande börser i Asien i den inledande tisdagshandeln, mest beroende på skiftande signaler om den kinesiska ekonomin. Medan tillväxtsiffran för årets första kvartal var högre än väntat, 5,3 procent, överraskade siffrorna för detaljhandel och industriproduktion negativt.

Man dömd för mushot mot politiker

1 timme sedan
En man i 50-årsåldern har dömts för ofredande och olaga hot efter att han placerat en död mus, spetsad på ett pappersspjut, utanför dörren hos en högt uppsatt politiker i Östergötland, rapporterar P4 Östergötland.

Zelenskyj efterlyser samma hjälp som gavs Israel

1 timme sedan
Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj vädjar till allierade i väst att visa samma enighet gentemot Ukraina som uppvisades under Irans attack mot Israel. Intensiteten i ryska attacker kräver större enighet, säger han.