Bilderna togs med sekunders mellanrum – men ena är mycket läskigare

Tio kvinnor blev fotograferade vid Loch Eck i Skottland och nu skrämmer ena bilden slag på folk på internet. För trots att bilderna bara togs med sekunders mellanrum, så är den enda mycket läskigare än den andra.


Okej, så då och då dyker det upp saker på internet som skrämmer slag på en och nu har det gjort det igen. 

En bild på en grupp med tio kvinnor ger folk på nätet rysningar. Vännerna blev fotograferade vid Loch Eck i Skottand. 

Den första bilden är det inget konstigt med. Men den andra bilden som bara togs några sekunder senare, ja den är otroligt mycket läskigare. 

Bildkälla: Reddit

För då var vännerna inte längre tio personer i bilden, utan elva. I bakgrunden ser man en liten pojke till vänster, med mörkt hår som står och tittar mot kvinnorna. 

Bildkälla: Reddit

Bilden lades upp på på Reddit i augusti 2017 och en och annan blev rädd, vilket man ändå kan förstå. Andra menar att bilden är fejk. Marcusps1 som la ut bilen skrev att bilden var tagen i Skottland och att det inte ska ha funnits några andra människor i närheten. 

Enligt en berättelse så ska en pojke som gick i sömnen drunknat i en tragisk olycka där, och att hans spöke är kvar i området. 1994 gjordes filmen om ”The Blue boy”. Enligt berättelsen hemsökte den lilla pojkens spöke The Coylet Hotel, skriver The Sun. 

Det var inte länge sedan Nyheter24 skrev om Adam Ellis, som på Twitter skriver om den lilla "spökpojken" som han hävdar hemsöker hans lägenhet i New York. 

Allt började i augusti 2017, när Adam skrev så här på Twitter: "Så, min lägenhet är hemsökt av ett dött barns spöke och han försöker döda mig. Han började dyka upp i mina drömmar men nu tror jag att han är i den riktiga världen."

Vill du läsa mer om det kan du göra det här!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Näringslivets känga till regeringen: Sluta snåla

Trots AI: Färre studenter fast för fusk

För andra året i följd minskar antalet studenter som stängs av eller varnas för fusk. Farhågorna om att AI-verktyg skulle leda till ökat fusk har alltså ännu inte besannats.

"Stöd" för Putin att ta nya riskabla beslut

Ett falskt valresultat ska visa att Vladimir Putin har haft rätt hela tiden. Och det öppnar för nya drastiska beslut. För att bryta ned Ukrainas försvar antas många nya ryssar behöva kallas in till invasionsstyrkorna.

Blinken till Mellanöstern för Gazasamtal

USA:s utrikesminister Antony Blinken reser till Saudiarabien och Egypten denna vecka för att diskutera ansträngningarna att få till en vapenvila samt öka hjälpsändningar i Gaza, uppger amerikanska UD.

Mest nedåt på Asienbörser

Ledande börsindex hade backat generellt i Asien efter omkring en halv dags handel på tisdagen, även om japanska index hade tagit igen lite av tidigare tapp efter beskedet om att den japanska centralbanken höjer räntan för första gången på 17 år.

Ny studie om övergrepp förvånade forskare

Att utsättas för olika typer av övergrepp i barndomen ger en stark ökad risk för psykiatriska diagnoser senare i livet. Det bekräftas i en stor studie av svenska tvillingar.