Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bilderna togs med sekunders mellanrum – men ena är mycket läskigare

Nyheter | 20/01/2018 23:03

Tio kvinnor blev fotograferade vid Loch Eck i Skottland och nu skrämmer ena bilden slag på folk på internet. För trots att bilderna bara togs med sekunders mellanrum, så är den enda mycket läskigare än den andra.

Okej, så då och då dyker det upp saker på internet som skrämmer slag på en och nu har det gjort det igen. 

En bild på en grupp med tio kvinnor ger folk på nätet rysningar. Vännerna blev fotograferade vid Loch Eck i Skottand. 

Den första bilden är det inget konstigt med. Men den andra bilden som bara togs några sekunder senare, ja den är otroligt mycket läskigare. 

Kvinnorna fotograferades i Skottland
Bildkälla: Reddit

För då var vännerna inte längre tio personer i bilden, utan elva. I bakgrunden ser man en liten pojke till vänster, med mörkt hår som står och tittar mot kvinnorna. 

Men enda bilden skrämmer slag på folk
Bildkälla: Reddit

Bilden lades upp på på Reddit i augusti 2017 och en och annan blev rädd, vilket man ändå kan förstå. Andra menar att bilden är fejk. Marcusps1 som la ut bilen skrev att bilden var tagen i Skottland och att det inte ska ha funnits några andra människor i närheten. 

Enligt en berättelse så ska en pojke som gick i sömnen drunknat i en tragisk olycka där, och att hans spöke är kvar i området. 1994 gjordes filmen om ”The Blue boy”. Enligt berättelsen hemsökte den lilla pojkens spöke The Coylet Hotel, skriver The Sun. 

Det var inte länge sedan Nyheter24 skrev om Adam Ellis, som på Twitter skriver om den lilla "spökpojken" som han hävdar hemsöker hans lägenhet i New York. 

Allt började i augusti 2017, när Adam skrev så här på Twitter: "Så, min lägenhet är hemsökt av ett dött barns spöke och han försöker döda mig. Han började dyka upp i mina drömmar men nu tror jag att han är i den riktiga världen."

Vill du läsa mer om det kan du göra det här!

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tror du på spöken?