Adams påstår att hans lägenhet är hemsökt.
Adam Ellis har tusentals följare på Twitter. Där skriver han om sin "hemsökta" lägenhet. - Foto: Faksimil Twitter Adam Ellis ​

Adams lägenhet är "hemsökt" – här är den senaste upptäckten

Sedan den sjunde november har det varit tyst på Adams Ellis Twitter-konto, fram tills nyligen.


För någon vecka sedan skrev Nyheter24 om Adam Ellis från New York, han hävdar att hans lägenhet är hemsökt av en liten spökpojke vid namn "Dear David". 

Allt började för några månader sedan när han skrev att han trodde att han blev hemsökt av ett dött barns spöke som försökte döda honom. Sedan dess har kontot växt otroligt mycket och flera hundratusen personer följer honom idag. 

I början av november chockade han sina följare med riktigt obehagliga bilder. Han hade försökt ta bild på spöket men dagen efter så var flera bilder i kamerarullen svarta. 

Bild: Faksimil Twitter Adam Ellis 

Han sa att följarna skulle ljusa upp bilderna, och ja – när man gör det ser man något otroligt obehagligt. 

Bild: Faksimil Twitter Adam Ellis 

Men sedan den sjunde november har det varit tyst, fram tills nyligen.

Den 18 november skrev han flera tweets och berättade att han faktiskt håller på att undersöka något med lägenheten.

"Till alla som undrar – ja, jag lever. Jag har legat på den tysta sidan då det finns något jag försöker undersöka och jag är inte säker hur än. Jag vill helst inte tweeta om jag har har något väsentligt att dela med mig av", skrev han då.

Adam fortsatte att berätta att det är svårt att förklara vad det är han försöker ta reda på. Men att det finns en del av hans lägenhet som han försöker lära sig om sig om. 

Bild: Faksimil Twitter Adam Ellis 

Förra veckan när Adam satt i soffan i vardagsrummet så hörde han en duns ovanför honom. Han beskriver att det lät som om någon tappade något på golvet.

"Vilket är omöjligt, eftersom jag är i översta lägenheten." skriver han.

Det ska heller inte finnas något sätt att komma till taket, förutom ett takfönster i korridoren. Adam började då tänka på om det fanns någon hemlig gång i hans lägenhet och i hans hall finns en lucka precis ovanför trapporna. 

Bild: Faksimil Twitter Adam Ellis 

Han har även hört flera ljud från taket och luckan och det mystiska utrymmet ovanför taket är vad Adam har undersökt den senaste tiden. 

Här kan du se några videos som Adam har publicerat på Twitter, och det är RIKTIGT läskigt 

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Tack för din röst!