- Foto: Faksimil Twitter Adam Ellis

Adams lägenhet "hemsöks" av liten pojke – har fångats på bild

På Twitter håller Adam sina följare uppdaterade om hans "hemsökta" lägenhet. Där delar han även med sig av läskiga bilder och filmer.


En del tror på det och andra inte – spöken och det övernaturliga. Men när saker fångas på film är det svårt att inte bli påverkad och en aning rädd. 

Som när Nyheter24 skrev om Izabella och Tinas livevideo som kan vara ett bevis på att spöken finns, om du vågar kan du se den här

Adam Ellis från New York är övertygad om att det spökar hemma hos honom. För några månader började han dela med sig av händelserna på Twitter

Bildkälla: Faksimil Twitter Adam Ellis 

Nu har har flera tusen följare som får ta del av filmer och bilder på "Dear David", spökbarnet som hemsöker honom. Allt började den sjunde augusti tidigare i år och det första han skrev var: 

"Så, min lägenhet är hemsökt av ett dött barns spöke och han försöker döda mig. Han började dyka upp i mina drömmar men nu tror jag att han är i den riktiga världen."

Och ja, det låter ju inte jättemysigt.

På Twitter har Adam bland annat delat med sig av klipp en fåtölj som rör sig och krukor som ramlar ned från hyllor. 

Sist han skrev något på Twitter var den sjunde november. Då beskrev han en mardröm han haft där ”Dear David” suttit i en fåtölj tvärs över rummet och stirrat på honom. Adam skrev även att han knappt kunde röra sig och kände sig paralyserad, skriver Metro UK.  

Adam försökte ta bilder på spöket, men dagen därpå när han kollade igenom bilderna var flera bilder i kamerarullen nästan helt svarta. 


Bildkälla: Faksimil Twitter Adam Ellis 

När han la ut bilderna på Twitter så bad han sina följare att höja ljusstyrkan på bilderna, och ja då blev det sjukt obehagligt. 

KOLLA BARA HÄR! 

Bildkälla: Faksimil Twitter Adam Ellis 

Se även: Ögonblicket när Julian hittar ett spöke i sin iPhone

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
/
Tror du på spöken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Forskare: Världens klimat närmar sig kollaps

Minskad novembertrafik för Norwegian

Det norska flygbolaget Norwegian flög 1,35 miljoner passagerare i november. Det är en nedgång med 2 procent jämfört med samma månad i fjol.

Forskare: Farligt när kunskapsklyftorna ökar

Resultaten för svenska 15-åringar rasar inom både läsförståelse och matematik i den globala kunskapsmätningen Pisa. Två skolforskare ger här sin syn på läget i svensk skola.

Israel: Storstaden Khan Yunis omringad

Israeliska styrkor trappar upp sin markoperation i södra Gaza och har nu omringat storstaden Khan Yunis, enligt militären.

Ny rapport: Riksbanken underskattade riskerna

Riksbankens gigantiska köp av statsobligationer och andra räntepapper hade begränsad effekt i syftet att få upp inflationen.

Polisen i Luleå rapporterar om trafikolycka

"Larm om trafikolycka på E4, Norra Gäddvik.", skriver polisen på sin hemsida.