Hayden gjorde allt för att hitta Claudia efter en felsvajpning på Tinder.
Hayden gjorde rookie-misstaget att svepa vänster på Claudia på Tinder. Då ville han göra allt för att hitta henne. - Foto: Faksimil Instagram/Twittrer/TT

Hayden svepte vänster på Tinder – gjorde allt för att hitta Claudia

Det kan vara jobbigt att vara ny på Tinder. Man vet inte riktigt vad man håller på med. Men vad är kärlek utan kampen? Hayden från Missouri, USA, gav inte upp trots sitt misstag.


Dejtingappar i all ära, men ibland känns de som gjorda för att inte hitta "den rätte".

De flesta har nog varit med om det. Den monotona känslan av att svepa fram och tillbaka, höger och vänster, blir efter en stund obehaglig. Till slut går det så fort att en inte ens kollar på bilderna och woops så hade man svept bort en tiopoängare.

Detta hände nyligen Hayden från Missouri, USA. När han tindrade råkade han av misstag svepa vänster på en tjej. Hon var borta.

Tanken på att inte ens ha chansen att säga hej gjorde att han tänkte ut en (något extrem) plan för att hitta henne, vilket Mirror har skrivit om. 

Det enda han visste var att hon hette Claudia.

Så, tänk dig själv: du kan inte åka tillbaka i tiden (eller vet du något som vi inte vet..?), du har inte råd med Tinder plus och du vill absolut inte ta bort appen för då riskerar du att alla gamla matchningar försvinner. Så vad gör du?

Hayden bestämde sig för att skicka ett mejl till ALLA som heter Claudia i hans område. Han förklarade att han hade gjort ett nybörjarmisstag och att han inte hade något annat väl än att leta efter Claudia på det här sättet. För att göra det enklare beskrev han hennes profil. 

"Bredvid hennes namn stod det att hon var 20, men hon hade skrivit i sin bio att hon är 18 men inte vet hur man ändrar. Bilderna var tagna på henne med några vänner eller med sin mamma. Hon hade även skrivit att några av hennes vänner är singlar, och om de är mer intressanta är det okej. Men det är inte okej att ta hennes mamma."

Haydens beskrivningar av profilen till vänster, till höger Claudias Tinderprofil. Bild: Faksimil Twitter

Hayden förtydligade också att om man kände igen sig i profilen skulle man svara med "höger" eller "vänster", så att han visste om Claudia var intresserad. Han skrev även på sin Instagram, så att de kunde se vem han är.

Så hur gick det då!?

Prima! Det kom fram till DEN Claudia.

Hon twittrade själv en bild på mejlet, som idag har fått över 28 000 delningar och 160 000 gilla-markeringar.

Vad som verkligen hände sen verkar dessvärre vara ett mysterium. Hon har nämligen inte själv gått ut med huruvida hon och Hayden bestämde sig för att ses, eller om hon ens svarade på hans sms, skriver Mirror.

Hayden själv är inte blyg med hans tappra försök till kontakt med Claudia.

Se bara hans Twitterprofil!

Bild: Faksimil Twitter

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Hur skulle du reagera om någon sökte upp dig så här?
Tack för din röst!