Emma delar med sig av starka bilder efter en överdos

På reddit la modiga Emma ut före- och efterbilder från sin resa tillbaka efter en överdos. I flera år hade hon varit beroende av droger och alkohol. Nu är hon nykter och vill hjälpa andra.


För två år sedan tog Emma en överdos. Hon räddades från ett fruktansvärt öde av två brandmän med sjukutbildning. 

I 30 minuter stannade Emmas hjärta och brandmännen fick kämpa med att få igång det igen. Hennes hjärna slutade få syre och det var riktigt riktigt illa. 

"I ett år efter hade jag drömmar om den ansvariga läkaren och hans ord som räddade mitt liv: 'Du kommer bli okej kompis. Tog du något kokain?'"

Två år senare och Emma är nykter och mår bra. 

"Mitt liv har aldrig varit bättre"

För att inspirera andra som också hamnat i missbruk la hon ut två "före- och efterbilder" från sin resa mot att bli nykter. 

En bild från när hon ligger bara minuter från döden och en nyligen tagen bild. 

Emma under överdosen och efter. Bildkälla: Reddit

Efter bilderna har Emma fått mycket positiv respons från personer som dels visar sitt stöd men också delar med sig av deras resa. 

"Du kan klara det! Vi tror på dig!"

"Jag sitter i samma båt som dig, försöker också sluta. Vi måste fortsätta blicka framåt och inte bakåt för om några år så kommer vi komma tillbaka starkare än någonsin!" 

Och Emma själv var självklart väldigt rörd över den otroliga responsen hon fått efter bilderna postades i diskussionsforumet. Hon valde att göra ännu ett inlägg för att tacka för alla ord. 

"Jag läser varenda liten kommentar och meddelande. Tack så hemskt mycket. Vissa av er sa saker som verkligen fick mig att bli rörd. 

Hon fick frågan om vem som tagit den första bilden och svarade att det var hennes pappa som tog bilden och sagt att efterhand att bilden göra honom väldigt ledsen. 

"Jag är inte den personen längre. Jag hatar vad jag gjorde mot min familj." 

Så modig tjej!

Läs också om Kalis före-efterbilder från tiden med svår akne

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
no title
Tack för din röst!