Lesbiskt par i sängen, heteropar i sängen, i mitt handboken.
1 av 4
Sugen på lite tips från 1720? - Foto: Hansons/Pixabay
Uppslag från  ”Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts, The First Containing the Secrets of Generation”
2 av 4
SEXHANDBOK FRÅN 1720
Uppslag från  ”Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts, The First Containing the Secrets of Generation”
3 av 4
SEXHANDBOK FRÅN 1720
Uppslag från  ”Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts, The First Containing the Secrets of Generation”
4 av 4
SEXHANDBOK FRÅN 1720

Nu kan du köpa 300 år gammal sexhandbok – läs tipsen här

Är det kanske dags att krydda till det lite i sängkammaren? Här är några ganska annorlunda tips från början av 1700-talet. Läs tipsen från ”Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts, The First Containing the Secrets of Generation” här!


Att få till rätt stämning i sängkammaren kanske inte alltid är så lätt. Men nu kan du och din älskling skippa tända ljus, massageolja och smörig musik – och istället läsa en 300 år gammal sexhandbok.

Ja, du läste rätt. I vår kommer ”Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts, The First Containing the Secrets of Generation” från 1720, och som var förbjuden fram till 1961, säljas på auktion i England, och boken innehåller många matnyttiga tips för sexlivet. Här är några: 

Ha inte sex med djur

Okej, den här kanske låter ganska självklar. Men enligt boken riskerar kvinnor att föda fula eller ”monstruösa” barn om de har sex med djur. Har man otur kan barnet födas med klor, svans eller till och med fjädrar. 

Ha ögonkontakt under sexet

Det här låter romantiskt, eller hur? Dock är det inte av sensuella skäl boken uppmanar kvinnor att ha ögonkontakt med sin man under nuppandet. Om kvinnan stirrar på sin man under sexet ökar chansen att barnet kommer likna fadern, menar boken. Om kvinnan ligger och tänker på andra män kommer barnet se ut som dem. 

Ät rätt

Men det finns även tips för män i boken – speciellt när det gäller mat. Vill mannen ha bra sexliv så är det rotfrukter och sångfåglar som ska stå på menyn. 

Kvinnor som känner olust ska undvika kryddor, fett och hård mat. Anledningen är att den här maten gör kroppen varm, vilket enligt 1700-talsboken är en dålig grej. 

Aristotle’s Masterpiece Completed In Two Parts, The First Containing the Secrets of Generation

Gift dig!

Boken hyllar äktenskapet, och anser att det är det lyckligaste tillstånd en man kan leva i. I äktenskapet ska man dela med sig av sina tankar till varandra och dela på livets arbete och mödor. 

Dessutom har boken ett tips till kvinnor – genom giftermålet bli kvinnor uppskattade av sina män, och blir då själva ”glada och livliga”.

Mys mer!

Dessutom har den gamla sexhandboken ett viktigt råd till alla män. Efter att sexet är över ska man inte bara resa sig och gå. Nej, istället ska stanna kvar en stund ”i sin frus omfamning”. Lite gulligt ändå!

Boken går snart ut på auktion i England.

Tips för den som vill ha barn

Eftersom boken är en handbok för gifta par på 1700-talet finns det självklart många tips om hur man skaffar barn – och speciellt om man vill att barnet ska ha ett visst kön. Vill man ha en pojke ska man ha sex när solen är i lejonet, vågen, skorpionen eller skytten. Kvinnan ska sedan lägga sig på sin högersida. 

Vill paret ha en flicka ska månen vara i vågen eller vattumannen, och kvinnan ska ligga på vänster sida efter sex. 

Boken kommer att säljas på Hansons Auctioneers i Derbyshire den 27 mars, och enligt BBC räknar man med att den kommer att kosta runt 1 300 kronor. 

Är du nyfiken på att ha trekant? Här är några riktigt bra tips!

Relaterat
Kommer du följa tipsen?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Pristak på mat på landets flygplatser

Trafikverket efter jordskredet: "Chansa inte"

Trafikverket vädjar till pendlare som påverkas av jordskredet i Stenungsund att ha en avvaktande inställning till att ge sig ut i trafiken i början av nästa vecka. Köerna kan byggas på blixtsnabbt, säger presschef Bengt Olsson.

Emmaboda: Polisen rapporterar om trafikolycka

"Lindås. Kollision mellan personbil och moped.", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Kristianstad rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Kjugevägen, Bäckaskog. En motorcyklist har kört av vägen.", skriver polisen på sin hemsida.

Amerikansk rymdkapsel har landat

1 timme sedan
Efter en sju år lång rymdexpedition landade Nasas efterlängtade rymdkapsel i Utahs öken under söndagen.

Tvingades flytta – bosatte sig i trapphuset

1 timme sedan
En man i Helsingborg valde att bosätta sig i trapphuset efter att ha blivit utslängd efter att ha varit inneboende i en lägenhet i samma hus. Nu döms mannen till böter på sammanlagt 2000 kronor, rapporterar Hem & Hyra.

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.