Här är allt nytt som hänt hemma hos Adam Ellis
Adams lägenhet "hemsöks" av spökpojken "Dear David" - Foto: Adam Ellis Twitter/Shutterstock

Adams lägenhet "hemsöks" av spökpojken Dear David

Förra året började Adam Ellis uppdatera sina följare på Twitter om vad som hände hemma hos honom. Han är nämligen övertygad om att en spökpojke vid namn "Dear David" hemsöker hans lägenhet. Här är allt som har hänt sedan dess.


Okej, så för en del av er är det här helt nytt men för er andra som har läst om spökpojken ”Dear David” tidigare så blir det en efterlängtad uppföljning. 

För att gå igenom det hela ganska snabbt så började allt förra sommaren när Adam Ellis från New York delade med sig av sina misstankar på Twitter. Han var nämligen övertygad om att det spökade hemma hos honom. 

"Så, min lägenhet är hemsökt av ett dött barns spöke och han försöker döda mig. Han började dyka upp i mina drömmar men nu tror jag att han är i den riktiga världen." skrev han i en av de första tweetsen. 

På hans Twitter finns bilder på ”Dear David” och filmer på möbler som rör sig. Men det är dock en en del av hans följare som är övertygade om att allt är fejk.

Adam är övertygad om att det spökar hemma hos honom. Bildkälla: Adam Ellis Twitter

Men vad har hänt sedan sist då? 

Adam åkte hem till Montana och ganska direkt började han att må bättre. Han skrev att han egentligen aldrig tänkt på att flytta eftersom han trott att spökpojken skulle följa efter honom. Men när han var där så kom han till insikten att spöket kanske var bundet till hans lägenhet, inte till honom själv. 

Han började även titta på några andra lägenheter i New York. Han skriver att det sista han skulle vilja göra är att flytta mitt i vintern, men att det kanske skulle vara värt det med tanke på de senaste månaderna. 

Men en dag började han att må konstigt igen och en natt när han vaknade så tyckte han att det kändes som att någon rörde sig utanför badrumsfönstret. 

Morgonen därpå hittade han djurspår i snön. Natten efter så hände samma sak, han vaknade mot i natten och såg att något rörde sig utanför. Men en morgon så såg han små, små fotspår i snön när han tittade ut genom fönstret. 

Fotspåren han fick syn på. Bildkälla: Adam Ellis Twitter

Över julen var Adam hemma i New York och på Twitter skrev han att det fortfarande hände att ”Dear David” tittade på honom om nätterna, och att han alltid kom närmare.

Han har även använt en app som tar bilder varje minut. Till en början dök inget kusligt upp. Men en natt hade han en riktigt obehaglig dröm. Han drömde att ”Dear David” hade svävat ovanför honom och sedan kraschade ned i hans bröst. Och Adam ska ha kippat efter andan när han vaknade. 

Och då tittade han på sin telefon, och fann den här bilden. 

Adam hittade den här bilden på telefonen. Bildkälla: Adam Ellis Twitter

Några veckor senare skrev han att allt hade slutat efter det som hände, eller i alla fall "typ" slutat. Drömmarna hade slutat och han hade börjat att må bättre, till och med bättre än på länge.

Men sen fick han reda på, efter att flera personer hört av sig, att något skumt hänt på hans Instastory. Han hade själv lagt upp bilder en brunch med en vän, där den tredje bilden såg märklig ut. Och Adam själv menar att den såg ut som den skulle när han la upp den. 

Sist Adam uppdaterade sin Twitter var den 16 januari var när han skrev om Instastoryn. Om något mer skulle hända skulle han uppdatera sina följare om det, så det är väl bara att vänta.

Adams bild på Instastoryn. Bildkälla: Adam Ellis Twitter

Här kan du läsa mer om vad som hänt tidigare hemma hos Adam.

Förra året skrev vi om Izabella och Tinas livevideo som kan vara ett bevis på att spöken finns – om du vågar se den kan du göra det härkan du se den här

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du på spöken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Stort kärnkraftverk tar steg mot återaktivering

Kina slopar strafftullar på australiskt vin

Kina slopar strafftullar på australiska viner, enligt Kinas handelsdepartement. Beslutet är en följd av att de två länderna börjat närma sig varandra i det utdragna handelsbråk som präglat relationen i flera år.

Stämmer tobaksjätte för vitt snusberoende

En amerikansk man har stämt tobaksjätten Philip Morris i USA och dess dotterbolag Swedish Match för att ha blivit beroende av vitt snus.

Så många regioner har krigsplacerat läkare

Alla Sveriges regioner utom fem har krigsplacerat läkare, visar en kartläggning som tidningen Sjukhusläkaren gjort. Hur många läkare det rör sig om är hemligstämplat.

Kvinna i 40-årsåldern död – blev påkörd av tåg

En kvinna i 40-årsåldern avled på onsdagskvällen efter att ha blivit påkörd av ett tåg vid järnvägsstationen i Frövi norr om Örebro, skriver Nerikes Allehanda.

FI utreder misstänkt nakenblankning

Finansinspektionen (FI) misstänker att det nederländska handelsbolaget Market Wizard BV har brutit mot marknadsregler som förbjuder så kallad nakenblankning. En undersökning har inletts, skriver FI i ett pressmeddelande.