Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Gift par dog i bilolycka – på väg hem från begravning

Nyheter | 10/06/2018 23:07

Föräldrarna Troy och Cameo Jenkins var på väg hem från en släktings begravning när de var med i en bilolycka. Båda dog på direkt av kraschen. Nu undersöks olyckan av polis.

Livet är orättvist. Det har de flesta lärt sig genom livets gång. Men vissa historier är så vittnar om en sån orättvisa att vi blir förbluffade. Detta är en av dem. 

49-årige Troy och 38-åriga Cameo Jenkins från USA var under lördagen på väg hem från en släktings begravning när deras bil slirade rejält. Enligt polisen försökte det gifta paret få stopp på bilen – men utan att lyckas, skriver Channel 5. 

Trots att båda hade på sig bälte och försökte bromsa bilen så var hastigheten på bilen, enligt polisen, alldeles för hög och bilen åkte in i en stenvägg. 

Paret körde en Chevrolet Camaro från 1968. En bil så gammal att det inte fanns några airbags eller tillförlitliga bältet. Troy och Cameo dog senare samma dag på sjukhus.. 

Begravning
Det gifta paret dog på vägen hem från en begravning av en nära. Bildkälla: Unsplash

Tidigare spreds rykten om att paret var på väg hem från deras sons begravning. Tur i oturen var det inget barn till föräldrarna som hade gått bort – utan en släkting till familjen, skriver Channel 5.

Paret hann inte längre än att lämna kyrkans parkering...

Nyheter24 har tidigare skrivit om den tragiska bussolyckan i Kanada där 14 ungdomar dog och om hur du ska tänka om du ska köra om en häst

TV: Theo, 7, dog i olycka på vattenlandet: "Hamnade på botten"

Är livet orättvist?