Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Thomas Markles varnande ord till prins Harry

Nyheter | 18/06/2018 10:34

Nu träder Thomas Markle fram och avslöjar vad hans samtal med prins Harry har handlat om.

Knappt en månad har gått sen världen bänkade sig i tv-sofforna för att titta på när skådespelaren Meghan Markle, mest känd för sin roll i succéserien Suits, gifte sig med den engelske prinsen Harry. 

En stor snackis precis innan bröllopet handlade om Meghan Markles familj, och inte minst om pappa Thomas Markle

Länge såg det ut som att Thomas skulle dyka upp på bröllopet, men kunde till slut inte delta på grund av hälsoproblem. Dock fanns spekulationer om att det egentligen handlade om att Thomas var emot bröllopet och att han skämdes för sin dotter. 

Nu har Thomas Markle uttalat sig i en stor intervju om sin syn på bröllopet och sin nye svärson. Markle har ännu inte träffat Harry öga mot öga, men har pratat med prinsen på telefon några gånger. 

– Han är bra, en intressant kille, säger Thomas Markle i morgonshowen Good Morning Britain. 

Men samtalet mellan de två verkar inte bara varit trevligt. Thomas gav ett varnande ord till Harry innan han gav äktenskapet sin välsignelse. 

– Du är en gentleman. Lova mig att du aldrig rör ett hår på hennes huvud, ska Thomas ha sagt till Harry när prinsen ringde och frågade om han gick gifta sig med Meghan. 

Thomas hävdar fortfarande att han gärna hade varit på bröllopet om han kunnat, men att hans hälsa hindrade honom från att åka till London. 

Och ja, det verkar som att de båda herrarna har en lång och spännande relation framför sig, åtminstone om man ska gå efter deras första samtal med varandra. 

– Jag berättade att jag inte gillade Donald Trump. Han tyckte att man skulle ge Trump en chans, det höll jag inte riktigt med om, berättar Thomas Markle, som också fick uppfattningen att Harry tycker Brexit är ett spännande experiment. 

Mer kungligt: Klippet får världen att undra om Meghan Markle är en robot

Skulle du vilja gifta dig med en kunglighet?