Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Folk dansar till Drake i ny utmaning – är farligare än det verkar

- 19/07/2018, 12:09 -

Artisten Drakes nya låt "In my feelings" har skapat en internetutmaning som blivit viral. Det började som en dans bredvid sin bil, men nu har det helt och hållet spårat ur.

Flera utländska medier har rapporterat om den nya nättrenden "#InMyFeelings"-challenge, utmaningen går ut på att dansa till en låt gjord av Drake. Nu har trenden spårat ur och folk hoppar ut från sina bilar samtidigt som den rullar för att dansa till låten, skriver Buzzfeed.

Trenden startade med att folk antog dansutmaningen och dansade bredvid sina parkerade bilar. "Drakedansen" tog rejäl fart när NFL-spelaren Odell Beckham Jr på sin Instagram la upp en video när han dansade utanför sin bil. Efter det hängde fler kändisar på men än hade inte trenden med att hoppa ur sin bil skapats. 

Först ökade svårighetsgraden och folk började dansa till låten på häftiga platser. Till exempel dansade Will Smith på ett tak i Budapest och la ut det på sin Instagram

Vi har också sett andra konstiga challenges bland annat antar modellen den sjuka utmaningen att äta 100 stycken cheeseburgare, se när hon testar att äta allt här.

Nu har "Drakedans-trenden" stegrats ytterligare och dessutom blivit betydligt farligare. Människor hoppar bokstavligen ut ur sina bilar i farten i den nya internettrenden #InMyFeelingsChallenge (testa det absolut inte!). 

Virala internetutmaningar brukar framkalla det bästa och sämsta i människor och den nya största virala trenden på Twitter och Instagram har nu gått lite väl långt. Så det är inte direkt någon överraskning att vi ser denna utveckling, och nu ser vi alltså folk hoppar ut från sina bilar, se videos från misslyckade dansutmaningar i spelaren ovan. 

Innan den virala internetutmaningen var Drake på tapeten med sin låt "Emotionless". Då ryktades det nämligen om att artisten har barn med Sophie Brussaux, och frågan är om han inte erkänner att han har en hemlig son på det nya albumet Scorpion som släpptes i juni, läs mer om det här.

För fyra år sen var icebucket challenge en stor snackis, skådisen Charlie Sheen valde något annat än isvatten. Se den klassiska videon här.

Har du gjort en #InMyFeelings-Challange?