Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Profilen på Tinder skrämmer många – ska man vara orolig?

- 20/07/2018, 22:29 -

Vi vill alla lägga fram vårt bästa jag på våra tinderprofiler, men den här 26-åriga sjuksköterskan satte fokus på något annat.

En 26-årig kvinnlig sjuksköterska sökte kärleken på den populära dejtingappen Tinder, men vissa saker hon skrev på sin profil oroar nu folk för hur männen hon träffat egentligen mår.

Alla vill vi göra ett gott första intryck och verkligen slipa på våra profiler för att vara våra bästa jag. Men istället för att fixa den bästa profilen, så skapade den här kvinnan den obehagligaste.

Nicoles Tinderprofil
Undrar hur många matchningar hon fått. Bildkälla: Youtube

Kvinnan, känd som Nicole, började med att skriva att hon är en 26-årig sjuksköterska som letar efter sin själsfrände som ska vara ödmjuk, frisk, pålitlig och ska kunna jobba hårt. Inga konstigheter än så länge, ganska självklara grejer att söka efter hos en partner.

Men sen skriver hon att han måste ha både sina lungor och njurar kvar, och ett hjärta med en hälsosam rytm. Okej, här börjar man bli orolig. För det låter lite obehagligt, eller?

Hennes profil fortsätter förklara att hennes drömman är icke-rökare, men det är okej om han dricker ibland, men det är inte okej om han tar några substanser som kan förstöra levern. 

Folk var inte långsamma att skriva på Twitter hur otroligt obehaglig de tyckte hennes profil var. 

En skrev "Någon annan som tror dejten börjar med en röntgen?"

En annan skriver "i det här vädret hade det varit värt att vakna i ett badkar fullt med is".

"Donerar du en njure så är du en hjälte. Donerar du fem stycken så är du 'under utredning' och 'av intresse för polisen'", lyder en annan tweet.

Alltså visst, hennes Tinderprofil höjde många ögonbryn, men som sjuksköterska kanske hon bara är väldigt hälsomedveten? Vem vet, kanske hittade hon sina drömmars man.

Nyheter24 har tidigare skrivit om Molly som mördades av sin Tinderdejt, och det kan du läsa allt om här. Nyheter24 har även skrivit om att det nu är möjligt att dejta genom Facebooks nya funktion, läs mer om det här. 

TV: Gunilla Persson har skaffat Tinder – och det går riktigt bra

Hade du swipeat höger?