Människoliknande varelse fångad på film

Audree Frechette var ute och åkte bil med sin familj, när de stannade bilen för att filma en älg som stod vid vägkanten. Men det var inte bara en älg de fick på film.


En riktigt obehaglig video sprids just nu på internet efter att en familj i Kanada fångat en riktigt läskig och oidentifierbar varelse på film ute i skogen, skriver The Daily Mail.

Familjen fångade den mystiska varelsen med sin kamera när de egentligen bara stannat bilen för att filma en älg som står och betar vid vägkanten. Men plötsligt fann de sig bara några meter bort ifrån varelsen, när de satt sittande i sin bil. 

Varelsen kommer ut från träden och kryper till vägkanten innan den slungar sig in bland träden igen.

I videon verkar den märkliga varelsen röra sig i en väldigt böjd form. Axlarna högt upp, och den verkar använda armarna för att gå. Mycket likt hur en apa rör sig.

Det verkar som att den ansiktslösa människoliknande varelsen är nyfiken på älgen som står några meter framför. Varelsen ser nästan obeslutsam ut, ifall den ska gå fram till älgen eller inte, då den slungar sig fram och tillbaka ut ur träddungen. 

Filmklippet har nu skapat en het diskussion, som hela internet verkar ta del av, kring vad det kan vara för något som visar sig på videon. Är det ett djur? Är det en människa? Är det Gollum från Sagan om Ringen? 

Det obehagliga fenomenet fångades på film av Audree Frechette i Gaspé Peninsula, Québec. Det första hon gjorde när hon sedan kom hem, var att starta datorn och ladda upp filmen på Youtube.

Man kan höra Audree prata med sin familj i videon, när de tillsammans är förvånade över varelsen och försöker förstå vad det är de sitter och tittar på.

Ja, det är i alla fall några stycken som tycker att varelsen påminner om Sagan om Ringen-karaktären Gollum. "Det verkar som att det är Gollum", skriver en kommentar på Youtube. En annan skriver "My precious...", som är ett känt citat från Gollum i filmerna.

Tycker du om att bli lite uppskrämd? Kolla då in den här otäcka clownvideon...

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Tror du att det är en människa?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Turkisk uppmaning om enighet efter Hamasmöte

Kriminalvårdare döms för våld mot intern

En kriminalvårdare på Skänningeanstalten döms av Linköpings tingsrätt för att ha misshandlat en intern.

Sex häktade efter rekordstort knarkbeslag

Sex personer har begärts häktade för synnerligen grovt narkotikabrott. De greps i samband med en stor polisinsats i Nynäshamn söder om Stockholm på torsdagen.

Tusentals drabbade av strömavbrott

Ett strömavbrott har under lördagen drabbat Eons kunder i Upplands Väsby kommun norr om Stockholm. Som mest berördes drygt 12 000 av Eons kunder.

Jasmin lever som hemmafru: "Råd att leva på en inkomst"

1 timme sedan
Kan man leva som hemmafru och ändå ha en trygg privatekonomi? Nyheter24 har pratat med Jasmin som lever som hemmafru, och hållbarhetsekonomen Madelén Falkenhäll, för att svara på det.

Polisen rapporterar om trafikolycka, Helsingborg

1 timme sedan
"Singelolycka på Sofiebergsvägen.", skriver polisen på sin hemsida.