Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sexbrottet skakar Tyskland – ett av de värsta i landets historia

- 08/08/2018, 16:46

Tyskland skakas av ett av landets värsta sexbrott. Under flera år ska en nioårig pojke ha blivit sexuellt utnyttjad av sin mamma och hennes partner. Pojken ska också ha blivit såld på darknet av paret.

De senaste dagarna har Tyskland skakats av avslöjandet av ett av landets värsta sexbrott genom tiderna. En nioårig pojke ska under två års tid blivit sexuellt utnyttjad av sin 48-åriga mamma och hennes 39-åriga partner. Paret ska även ha sålt honom till män på darknet vid minst 60 tillfällen, rapporterar BBC.

Nyligen dömdes kvinnan till tolv och ett halvt år fängelse och hennes partner till tolv år fängelse för sexuella övergrepp mot barn, våldtäkt mot barn, barnpornografi-brott och tvångsprostitution av domstolen i Freiburg. Pojken är idag tio år och bor hos en fosterfamilj.

Kvinnans partner har tidigare blivit dömd för övergrepp mot barn och är också åtalad för att ha utnyttjat en flicka med funktionshinder. 

Paret i domstolen i Freiburg
Paret dömdes av domstolen i Freiburg. Bildkälla: Patrick Seeger/AP/TT

Strax efter att mannen flyttade in med pojkens mamma ska de har börjat utnyttja pojken, något som pågick under två års tid. Nioåringen har blivit utsatt för sexuella övergrepp upprepade gånger och främmande män ska ha erbjudits av paret att köpa sexuella tjänster. På darknet ska de har spridit både filmer och bilder på övergreppen. 

Flera åtalade

Mamman ska ha skjutsat pojken till män, filmat övergrepp och också själv varit delaktig i övergreppen på pojken. Andra personer som är en del av pedofilringen har även blivit gripna av polisen. Fem män står åtalade för sexuella övergrepp, en av dem är en man från Schweiz som vid tre tillfällan har utnyttjat pojken. En spansk man har också dömts för våldtäkt, han dömdes till tio år fängelse, rapporterar tyska DW.

Tidningen rapporterar även om en annan man som frågat om han skulle kunna få ha sex med nioåringen och sedan döda honom. 

Har du hört om fallet?