Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Vägrade sluta spela fortnite – satte sig på golvet och ...

- 27/08/2018, 17:10

Att Fortnite är väldigt populärt och beroendeframkallande vet nog de flesta vid det här laget. En spelare fastnade lite väl inne i spelet och istället för att besöka toaletten när nöden kallade så gjorde han det förbjudna...

Som bekant så är Fortnite spelet på allas läppar år 2018 och det finns en hel del anledningar till varför det har blivit så. Till exempel så har streamandet av spelet på sajter så som Twitch hjälp till med att öka populariteten för spelet. Du kanske känner igen namn som Tyler "Ninja" Blevins. Här kan du för övrigt läsa mer om just honom och hans sjuka succé inom Fortnite.

Screenshot från Fortnite
Det populära spelet. Bild: Youtube

Men hur populärt är spelet Fortnite egentligen? Tydligen så populärt för somliga så att det går före ett toalettbesök när nöden kräver det. 

En spelare som var lite väl inne i spelet valde nämligen att göra nummer två i sin ryggsäck istället för att slita sig ifrån spelet och besöka en toalett, enligt den tyska sajten Playnation.

Skulle fixa en sällsynt spray

Det var under ett stort gamingevent i Tyskland som spelaren tog det högst tvivelaktiga beslutet att försöka smyglägga en bajskorv i sin ryggsäck som låg på golvet istället för att springa på ett toalettbesök. Anledningen? Han ville verkligen, och då menar vi verkligen, få tag på en speciell spray i spelet, skriver Metro.

Sagt och gjort så tog han det där beslutet, men trots hans förhoppningar att kunna smyga med kabeln så blev han ertappad med vad han hade gjort. För efter ett tag så spred sig lukten över lokalen som han satt och spelade i och rapporter säger till och med att ett litet barn spydde av den illaluktande odören.

Huvva.

Folk på plats har berättat för Playnation att till och med städpersonalen vägrade att ta bort spelarens ryggsäck som var fylld med avföring men att en anställd till slut tvingades ta i tu med det.

Våra tankar är med den hjälten.

Kan du inte få nog av och känner som många andra att Fortnite är sjukt mycket bättre än andra spel? Då kan du låta dig påminnas om just varför Fortnite är bättre än PUBG.