Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Katten släpade hem en påse med heroin och crack

Nyheter | 18/09/2018 14:31

En kattägare i England fick sig en riktig chock efter att hen fick syn på vad katten släpat hem – nämligen en påse med crack kokain och heroin.

Om du är en utekattägare så är du nog inte ovan vid att din lurviga bästis då och då släpar med sig en "present" hem. 

Kanske är det en liten mus som haft en oturlig dag, eller en liten pippifågel – två saker som man kanske kan förväntas hitta på hallgolvet när man kommer hem från jobbet. 

Något som man däremot nog inte förväntar sig att hitta på hallgolvet är heroin.

Därför är det inte så svårt att förstå att en kattägare i Bristol, England, fick sig en riktig chock när hen kom hem och insåg att dennes kisse fått med sig, vad som i nuläget misstänks vara, en påse full av crackkokain och herion utifrån, enligt Sky News.

Kissen, som låg och gosade bredvid sin fångst i sin kattsäng, hade lyckligtvis inte hunnit bita sig igenom plasten. Efter att ha tagit sig en titt i påsen ringde ägaren polisen som snabbt anlände till lägenheten.

Påsens innehåll håller i nuläget på att analyseras av polis i Bristol, som också delade med sig av händelsen på Twitter.

Polisens Twitterinlägg.
Faksimil: Twitter

Polisen har valt att inte avslöja kattägarens identitet av säkerhetsskäl, men uppmanar allmänheten att alltid kontakta polisen om man träffar på något som man misstänker är droger.  

Utöver droger, så finns det en hel del saker som din katt verkligen inte borde äta. De flesta vet att båda choklad och avokado kan vara skadligt för djur, men det finns faktiskt en hel del andra saker som kan ska skada din kisse. Här kan du läsa om de 9 sakerna som din katt absolut inte borde äta