Trump och Daniels. Montage
Stormy Daniels avslöjar saker om presidenten i sin nya bok. - Foto: AP

Stormy Daniels avslöjar hur Trumps kön ser ut

Skandalen kring Donald Trumps sexaffär med porrstjärnan Stormy Daniels växer. Nu använder Daniels en känd tv-spelsfigur för att förklara hur presidentens privata delar ser ut.


Donald Trump är i hetluften igen. Men den här gången är det inte hat mot fri press, krigshot eller rysk korruption som ger USA:s president uppmärksamhet – nej, det är något helt annat. 

Det är världskända porrstjärnan Stormy Daniels som nu har gett ut en helt ny bok, en bok som avslöjar ett och annat om den fria världens ledare. 

Sedan tidigare är det känt att Daniels och Trump haft en affär 2006, men nu kommer nya avslöjanden från porrstjärnan – som i detalj beskriver Trumps anatomi. 

"Mindre än normalt"

Hon säger att Trumps penis är "mindre än normalt, men inte jätteliten". Hon ger också en beskrivning av Trumps fillefjong som kommer sabba Super Mario för alltid. 

"Han vet att han har en ovanlig penis. Den ser ut som en svamp".

Hon fortsätter: 

"Jag var så irriterad över att ligga där och bli knullad av en man med könshår som snömannen och en snopp som såg ut som svampen i Mario Kart".

"I'm the best!!!"

Stormy Daniels menar också att sexet var riktigt kasst. 

"Det var kanske det minst imponerande sex jag någonsin haft, men något säger mig att Trump inte skulle hålla med om det", skriver Daniels i sin nya bok, enligt Mashable

Stormy Daniels-skandalen:

Skandalen med Stormy Daniels och Donald Trump tog fart sommaren 2016, några månader innan presidentvalet, då Daniels ska ha skrivit på ett tystnadsavtal med Trumps advokat Michael Cohen. 

Enligt Wall Street Journal ska Trump betalat Daniels 130 000 dollar för att hon skulle hålla tyst om sexaffären. Dock stämde Daniels senare Trump eftersom hon menade att avtalet inte gått rätt till. 

Enligt Daniels ska Trump också hotat henne. 

Länge ska Trump ha ljugit och förnekat att det överhuvudtaget fanns ett avtal. Men efter att FBI hittat mängder av dokument, mejl och skatteuppgifter om avtalet har Trump medgett att det finns en uppgörelse mellan honom och porrstjärnan. 


/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kommer du läsa boken?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Ny skyddsjakt på skånsk varg

Skildring av sorg över dödat barn vinner pris

Mohammed Salem hade precis välkomnat sitt eget barn till jorden när han såg en gråtande kvinna begrava sitt ansikte i en liten lakaninsvept kropp.

Italien tillåter aktivister på abortkliniker

Ett regeringsförslag som gör det möjligt för abortmotståndare att komma in på abortkliniker har röstats igenom i det italienska parlamentet. "Ett steg bakåt", enligt oppositionen.

Centralbanken: Något ljusare för tysk ekonomi

Den tyska centralbanken Bundesbank skriver i sin månadsrapport att den tyska ekonomin – Europas största – troligtvis växte lite under årets första månader, bland annat tack vare ökad export.

Expert: Münchhausen by proxy är barnmisshandel

1 timme sedan
Föräldrar som svälter, medicinerar eller gör sina barn sjuka på annat sätt – medvetet. Flera fall av så kallad Münchhausen by proxy har uppmärksammats på senare tid. Det kan vara svårt att upptäcka, säger experten Björn Lundin.

Norrköping: Polisen rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"Påkörd person i Norrköping", skriver polisen på sin hemsida.