Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Stormy Daniels berättar om affären med Donald Trump

Nyheter | 26/03/2018 07:51

Tidigare porrstjärnan Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, berättar att hon blev hotad av en man 2011. Det efter att hon hade försökt att sälja sin historia om affären med Donald Trump. Nu talar hon ut i programmet ”60 minutes”.

I programmet ”60 minutes” talade den tidigare porrfilmsstjärnan Stormy Daniels, som egentligen heter Stephanie Clifford, ut om den påstådda affären med USA:s president Donald Trump.

Hon berättar att hon hade sex med Trump en gång 2006. Kvällen då det ska ha hänt ska hon ha smiskat honom med en tidning och de ska ha haft sex utan kondom hävdar hon. Trump ska ha pratat om sig själv väldigt mycket men sedan gett henne komplimanger. 

– Han sa då att "wow, du, du är speciell. Du påminner om min dotter. Du är smart och vacker", säger hon i programmet. 

Trump förnekar att det har hänt, och vid tillfället som affären ska ha ägt rum var han gift med Melania Trump.

Några år senare, 2011, hävdar Clifford att hon blivit hotat av en okänd man i Las Vegas efter att ha försökt sälja historien om affären till en tidning.

– En man kom fram till mig och sa "Låt Trump vara. Glöm det du skulle berätta".

När mannan hotade henne var hennes dotter med och mannan ska även ha sagt "Det var en vacker flicka. Det vore tråkigt om något hände hennes mamma", skriver Aftonbladet

Hon berättar att hon inte polisanmälde hotet eftersom hon var rädd. Efter att ha blivit hotat har hon inte sett mannen, men menar att hon skulle känna igen honom om hon såg honom. 

Du kanske också vill läsa om mannen som ska hjälpa Donald Trump att bli omvald 2020? Det kan du läsa om här! Eller så kanske du vill läsa 5 gånger Donald Trump och Kim Jong-un har hotat varandra – här kan du läsa om det

Donald Trump fick frågan om han är feminist – vill du veta vad hans svar var kan du läsa om det här!

TV: Donald Trump säljer sitt paradishus – så ser det ut inuti

Glöm inte att ladda ner vår app för att få full koll på de senaste nyheterna. Finns på Google Play och App Store.

Tycker du att Donald Trump är en bra president?