Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Donald Trumps märkliga "skämt" till katastrofoffer

- 20/09/2018, 08:04 -

Donald Trump fällde ett par märkliga uttalanden och försökte till och med skämta med utsatta. Här är orden som får USA att höja på ögonbrynen.

USA:s president Donald Trump är van vid att vara i blåsväder. Men nu har en riktig storm fått många att höja på ögonbrynen. 

Det var under gårdagen som Trump besökte staden New Bern i North Carolina vid den amerikanska östkusten som presidenten gjorde ett par märkliga uttalanden. 

North Carolinas kust har drabbats mycket hårt av den svåra stormen Florence, och Trump åkte dit för att kolla läget. 

När presidenten mötte familjer som förlorat sina hem på grund av den svåra stormen uppmanade han de drabbade att ”have a good time”. Ha det bra, alltså. 

Viss förvirring uppstod. Enligt New York Post ska en reporter från MSNBC förvirrat sagt ”jag tror han precis sa att alla skulle ha det bra”. 

"Du fick en fin båt"

Men det var inte bara presidentens konstiga peptalk som upprörde. Donald Trump försökte även dra ett skämt inför en man som hade drabbats av stormen. Precis vid mannens hur hade en stor bot spolats upp från havet. 

”Är det din båt?”, frågade Trump då – mannen svarade att det var det inte. ”Åtminstone fick du en fin båt”, sa presidenten då enligt New York Times.

Donald Trump
Donald Trump försökte skämta om tragedin (AP Photo/Evan Vucci)

”Jag tycker det är otroligt det vi ser här. Båten bara dök upp! De vet inte vems båt det är. Hur ser lagen ut? Kanske det är din båt nu”. 

Innan han åkte ställde Trump också upp på att ta bilder tillsammans med hjälparbetare. 

Stormen Florence dödade minst 36 personer – 27 av dem bodde i North Carolina, där presidenten alltså skojade om båtar.

Nyligen avslöjade porrstjärnan Stormy Daniels väldigt intima detaljer om Donald Trumps privata delar – läs mer om det här. 

Gillar du Donald Trump?