Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

20-åringens hemliga piercings avslöjades av röntgenbilderna

- 29/10/2018, 20:25 -

Sydney Allen, 20, genomgick en rutinröntgen och som stöd tog hon med sig sin mamma. Det var något som hon sen fick ångra.

Vi alla har varit unga, och framförallt har vi nog alla varit dumma. Viljan att vara guds bästa barn kan ta över ibland och kanske har man inte berättat om exakt alla dumheter man gjort för sina föräldrar? Att bli påkommen kan vara en ren mardröm för ett barn, vilket 20-åriga Sydney Allen i Florida, fick känna på.

Men hur Sydneys hemlighet avslöjades för hennes mamma är minst sagt skrattretande. 

Födelsedagspresent

Sydney fick i somras en lite kul födelsedagspresent av sin syster, nämligen att pierca bröstvårtorna. Men hon bestämde sig för att hålla det hemligt för sina föräldrar då hon inte var säker på hur de skulle reagera. 

Hon anser sina föräldrar som lite väl konservativa av anledningen att de hatar tatueringar och piercingar. Planen att hålla det hemligt gick strålande, tills det var dags för röntgen. 

Sydney behövde göra en rutinkontroll och röntgas på sjukhus. Hennes mamma följde med som ett moraliskt stöd, ett stöd som Sydney sen fick ångra, rapporterar Metro UK.

För i röntgenrummet gick det inte riktigt som Sydney tänkt sig. 

Hemligheten avslöjades

I väntan på röntgenbilderna satt Sydney och hennes mamma i ett annat rum. Så snart doktorn kom in med bilderna satte han upp dem på väggen så alla skulle kunna se och gå igenom vad som visade sig.

– Min mamma såg mina piercingar så fort röntgenbilderna kom upp. Doktorn och jag började skratta hysteriskt, säger Sydney till BuzzFeed News.

Men tyvärr hade Sydney haft rätt misstankar om sin mamma, som inte tog händelsen lika lättsamt. Hon sa: "Vi diskuterar det här senare". Senare gick det upp för henne att smyckena faktiskt inte syns så ofta, vilket gjorde henne lite lugnare. 

Sydney delade med sig av röntgenbesöket och händelsen blev viral på momangen. Det har inte bara lett till goda skratt, utan hon har faktiskt även fått personer att prata med om hennes tillstånd, som hon sökte för. 

Röntgenbild som visar en torso
En twittrare har lagt upp denna bild och svarat Sydney med en glimt i ögat att hon förstår henne. Bildkälla: Faksimil Twitter

Anpassning av ryggrad

Sydney lider av smärta i ryggen och något som hjälper mot smärtan är att få ryggen anpassad hos doktorn då och då, skriver Metro UK.

Symptomen och problemen är ganska sällsynta, så hon har aldrig pratat om smärtan med någon i sin egen ålder. Men nu har hon, tack vare att röntgenbilden blev viral.

– Det har varit jättebra att diskutera tips och doktorsreferenser, avslutar Sydney.

Visste du att morgontrötta personer kan tyda på ett högre IQ? Nyheter24 har tidigare skrivit om det, som du kan läsa mer om här.

Har du någon piercing?