Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Sex med dockor: Idag öppnar Finlands första dockbordell

- 15/11/2018, 17:45 -

Idag öppnas Finlands första dockbordell – där kunder kan betala 1000 kronor i timmen för att ha sex med hyperrealistiska sexdockor.

Idag slår Finlands allra första bordell med sexdockor upp sina dörrar. 

På den kontroversiella bordellen, som ligger bakom Kannelmäki Köpcenter i Helsingfors, finns fyra hyperrealistiska sexdockor som kunder kommer att kunna nyttja, enligt Helsinki Times.

Dockorna som är döpta till Candy, Crystal, Nicky, och Jennifer kostar mellan 23 000 - 41 000 kronor styck och är tillverkade i Kina och Tyskland.

Varje docka befinner sig i en eget rum, med en soffa, en säng, högtalare och en TV. Kondomer, glidmedel och  handdukar finns även tillgängligt i varje rum, skriver HT. 

Betalar över 1000 kronor per timme

Sexdocka.
De fyra dockorna har unika namn. Candy, Crystal, Nicky, och Jennifer. Bildkälla: Shutterstock.

Candy är den dyraste av de fyra dockorna. Dockans hud ska kännas nästintill identiskt mänsklig hud. Utöver hennes realistiska hud har hon hår, läppar och en löstagbar vagina. Dockorna lufttorkas och värms upp innan köparen använder dem, för att de ska kännas så mänskliga som möjligt. 

Ett krav för att få köpa sex med en av dockorna är att man använder kondom. Efter användning genomgår dockorna även en lång reningsprocess, som pågår i över en timmes tid. 

Så vad måste den som vill ha sex med någon av dockorna betala? Priset ligger på 1025 kronor per timme. En saftig summa som bordellen informerar redan betalts av flera ivriga förtidsbokare, enligt HT.

En av flera dockbordeller

Sexdocka
Köpare betalar 1025 kronor i timmen för dockorna. Bildkälla: Shutterstock.

Otroligt nog är Iltalehti inte den första dockbordellen i Europa. England, Tyskland, Holland, Österrike och Frankrike där dockbordell också finns tillgängliga. 

För den finska tidningen Iltalehti förklarar bordellägaren att det hela handlar om att "hjälpa människor" tillfredsställa sina sexuella behov. Särskilt de som har svårt att ha sex med andra människor. 

Ägaren säger även att bordellen kanske köper in manliga dockor i framtiden, om det efterfrågas, skriver HT.

Tidigare i år nystades en stor trafficking- och prostitutionshärva upp i Malmö. Flera kvinnor från Nigeria lovades jobb och en ljusare framtid i Europa – istället tvingades de sälja sex till Svenska män. Här kan du läsa mer om det.

Tycker du att bordellen är en bra idé?