Söndag 13 Jun
Stockholm

16-årig mördade sin 17-åriga gravida skolkamrat

Aaron Trejo,  Breana Rouhselang.
16-årige Aaron Trejo misstänks ha mördat 17-åriga Breana Rouhselang. Foto: Facebook, Polisen.

Ett brutalt mord skakar invånare i Mishawaka, USA. En 16-årig pojke ströp och knivhögg en 17-årig, gravid flicka till döds. Nu riskerar han 80 års fängelse.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Gravida Breana Rouhselang, 17 år från Indiana, USA, mötte en fruktansvärd död i söndags. Flickans skolkamrat och pappan till barnet, 16-årige Aaron Trejo, knivhögg och ströp den 17-åriga flickan till döds.    

Motivet bakom mordet var att Aaron tyckte att Breana väntat för länge med att berätta att hon var gravid med hans barn. 

Planerade mordet i en vecka

Bildkälla: Polisen i Joseph county

Polisen arresterade Aaron samma dag som han misstänks ha tagit Breanas liv. I förhöret berättade han att mordet skedde efter ett bråk om hennes graviditet. Enligt Aaron, hade Breana förklarat för honom att hon var för långt gången i graviditeten för att göra en abort.

För polis berättade han att det var då han knivhögg henne till döds och lade hennes kropp i en sopcontainer bakom en restaurang. Han hade tagit med kniven hemifrån, då han hade visste att han skulle träffa henne. Han berättade också att han hade planerat mordet i en veckas tid. 

Efter att han hade gjort sig av med kroppen slängde den 16-årige pojken flickans mobil och kniven i en å. 

– Jag agerade – Jag tog hennes liv, sade han till utredare, enligt CBS Chicago. 

Flickan var gravid i sjätte månaden

17-åriga Breana. Bildkälla: Facebook

Breana lämnade hemmet vid 11:00 på lördagskvällen, men när hennes familj inte hörde något från henne på flera timmar, ringde de polisen.  

En undersökning visar att flickan dog och flera knivhugg, och att hon samtidigt kvävdes av en scarf som knöts runt hennes hals.

Pojken står nu anklagad för mord på flickan och fostret och kan, om han blir dömd, få upp till 80 år i fängelse, skriver CBS News.

I oktober erkände den ökände tyska sjuksköterskan Niels Högel att han mördat 100 personer. Läs mer om det här.

Kommentera
Kopiera länk
Dela