Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jessica träffade sin pojkvän 13 år efter att ha fött hans barn

- 03/01/2019, 20:07 -

Jessica levde med sin flickvän och de fick tillsammans två döttrar genom spermadonation. Paret gjorde slut, och tretton år senare träffade Jessica donatorn.

För över ett decennium sedan så ville Jessica Share och hennes dåvarande flickvän ha barn tillsammans, och de valde att ta hjälp av en spermabank. De fick två döttrar tillsammans. Men 13 år senare träffade hon spermadonatorn och kände en enorm attraktion.

Fick hem sperma till dörren

Paret gick igenom flera alternativa sätt att bli gravida på. Men bestämde sig till slut för att använda sig av donerad sperma. De fick hem sperman till sin dörr, och gick sedan till sitt lokala apotek där de fick verktyg för att genomföra inseminationen. 

Efter sju månader var Jessica gravid och födde dottern, Alice år 2005. Lite över ett år senare så födde hennes partner, då fru, deras andra dotter, med hjälp av samma spermadonator.

– Alla tankar kring DNA flög ut genom fönstret. Vi bestämde oss för att forma de här fantastiska barnen med vår kärlek, skriver Jessica på BBC News.

Men när flickorna var ett och tre år gamla så berättade Jessicas fru att hon ville skiljas.

– Det hade inte varit några typer av konflikter, så jag var chockad och hjärtekrossad. Vi fortsatte att dela på vårdnaden om barnen i några år. Men en dag så bröt mitt ex all kontakt med mig och Alice, och vägrade låta oss träffa barnet som hon hade burit. Och så är det än idag, skriver Jessica på BBC News.

Bad om ett DNA-test

Alice saknade sin syster och började undra över hennes biologiska pappa. Så när Alice var 11 år gammal ville hon göra ett DNA-test. 

Resultaten kom tillbaka åtta veckor senare och det första Jessica läste var "Aaron Long: 50%. Pappa". Efter lite efterforskning hittade Jessica honom och valde att kontakta honom. 

Lever tillsammans

De träffades och det visade sig att han hade fler barn, och därav hade Alice fler syskon. Idag lever de som en enda stor familj.

– När heterosexuella par träffas tror jag att de ofta längtar efter att få små barn med personen de är tillsammans med. Men jag har redan spenderat över 10 år med hans barn. Han var redan en del av familjen på många sätt, skriver Jessica på BBC News.


Sperman gör ingen nytta alls om du kastar bort den, eller hur? Nu har du chansen att låta din säd komma till användning – och få betalt. Läs mer här.

Är du tillsammans med någon?