Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tog springnota och dödade butiksägaren – för 314 kronor

- 04/01/2019, 20:09

Efter att ha fixat sina naglar valde 21-åriga Krystal Whipple att fly, istället för att betala för sig. I flykten körde hon på och dödade nagelsalongsägaren. Nu går polisen i Las Vegas ut med en övervakningsvideo i hopp om att hitta 21-åringen.

Under julhelgen inträffade ett tragiskt dödsfall som väckt stor uppmärksamhet i både amerikanska och internationellla tidningar. 

51-åriga trebarnsmamman Nhu "Annie" Ngoc Q. Nguyen dog efter att hon släpats under en bil utanför sin nagelsalong i Las Vegas. I förarsätet satt 21-åriga Krystal Whipple som försökte fly platsen då hon tagit en springnota – på 35 dollar.

"Hon dödade min fru över 35 dollar"

Krystal Whipple
Krystal Whipple är efterlyst. Bildkälla: Polisen i Las Vegas

När Krystal hade fått sina naglar fixade i Nguyens salong lämnade hon snabbt platsen utan att betala. Nhu Nguyen sprang då efter med sin man, i ett försök att stoppa 21-åringen. 

Medan 51-åringens man, Sonny Chung, sprang efter bilen så ställde sig Nguyen själv framför bilen. Trots det körde Krystal på 51-åringen – och till och med accelererade när Nguyen hamnade under bilen.

Allt för att slippa betala summan som motsvarar 314 kronor. 

 Nhu
51-åriga Nhu "Annie" Ngoc Q. Nguyen lämnar efter sig sin man och sina tre döttrar. Bildkälla: GoFundMe

– Jag försökte hålla fast bilen, men jag är tyvärr inte stålmannen, sade Chung i en intervju med Las Vegas Review-Journal

– Hon körde över och dödade min fru för 35 dollar, fortsatte han. 

Polisen i Las Vegas har släppt en övervakningsvideo

21-åringen är fortfarande på fri fot och nu har polisen i Las Vegas valt att släppa en video på händelsen i hopp om att få fast Whipple. 

I videon som finns i spelaren ovan, kan man se händelseförloppet som fångats på film.