Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

VIDEO: Här tar mannen med sig ett dött djur till McDonald's

Nyheter | 10/01/2019 14:45

2019 års sjukaste historia kan redan ha utspelat sig. I söndags besökte en man ett McDonald's i USA och hade med sig en minst sagt makaber följeslagare. Nämligen en död tvättbjörn, och nej vi skämtar inte.

2019 har just startat och redan nu kan den sjukaste händelsen ha inträffat. Ni kanske har hört skämtet, "En man gick in på McDonald's med en död tvättbjörn och"...?

Just ja – vi glömde berätta en sak. Det var inget skämt. Föga förvånande var det i USA som detta skedde på ett McDonald's i San Francisco i söndags, skriver Buzzfeed.

Och ja – vi vet att du kollar i kalendern just nu och det är faktiskt inte första april. Denna makabra och rätt så hemska historia är sann. Och vi har bilderna för att bevisa det.

OBS! VARNING FÖR STARKA BILDER.

Mannen och tvättbjörnen
Mannen med den döda tvättbjörnen. Bildkälla: Chris Brooks / Facebook

Fångades på film

Hela spektaklet fångades på film av Chris Brooks som sände hela händelsen live på Facebook till sina följares underhållning och ilska.

Brooks berättar i videon att han upptäckte mannen när han stannade till på McDonald's för att köpa frukost innan jobbet. Brooks inser även snabbt att detta sannerligen är ett fall för den lokala polisen.

– Nu har jag sett allt. Någon måste ringa 112 på grund av den här tokstollen. Han hade med sig en död tvättbjörn och la liket på bordet, säger Brooks i videon.

Hur gick det sen?

Jo – mannen ska till en början ha gått in på restaurangen för att be om hjälp. Men när personalen avvisade honom så valde han istället att slå sig ned vid ett bord tillsammans med liket. Huvva.

Som tur var så fylldes en gäst i restaurangen med en dos av civilkurage och tog saken i egna händer, bokstavligen. Med en fast hand tog gästen tag i tvättbjörnen och förde ut liket från restaurangen.

Mannen som hade med sig tvättbjörnen blev senare förhörd av den lokala polisen. Polisen kunde senare meddela att mannen inte uppfyllde kriterierna för att vara psykiskt instabil. Något som man mycket väl kan tro när en person viftar runt med en död tvättbjörn på en restaurang.

Se delar av videon i videospelaren ovan!