Piers Morgan, Andy Murray och Susanna Reid
1 av 2
Andy Murrays röntgenbilder diskuteras i Good Morning Britain. - Foto: Aaron Favila TT/Youtube
2 av 2
- Foto: Kin Cheung/AP/TT/Instagram

Andy Murray: "Sluta diskutera mitt könsorgan på nationell TV"

Piers Morgan fick en varning av Andy Murray på Good Morning Britain, efter att ha diskuterat hans könsorgan på direktsänd TV. Anledningen var en Instagrambild som visade lite för mycket av Murrays privata delar.


31-åriga tennisproffset Andy Murray uppmärksammades när han lagt ut bilder på Instagram, efter en höftoperation. Murray publicerade en bild när han ligger i en sjukhussäng, tillsammans med en röntgenbild som visar lite för mycket – nämligen hans penis. 

Har en massiv "pinne"

Andy Murrays penis diskuterades även i morgonprogrammet "Good Morning Britain", då de pratade om en växande trend med sjukhus-selfies. Där påpekade programledaren Piers Morgan att tennisspelarens "pinne"var synlig på röntgenbilden. 

– Jag tror han avslöjade sina röntgenbilder, som faktiskt visar att han har en stor "pinne". Han publicerade bilderna och glömde att dölja en del av sin kropp. Han la upp bilden och alla tänkte, "wow", säger programledaren. 

Andy Murray från sin sjukhussäng. Bildkälla: Instagram/andymurray

Senare under programmet blev Piers Morgon kontaktad av Andy Murray som gav honom en varning om att diskutera hans penis i direktsändning.  

I ett sms skrev Murray: "Snälla kan du sluta diskutera mitt könsorgan på nationell TV. Jag var starkt medicinerad när jag publicerade bilderna". 

Andy Murray verkar dock inte skämmas fullt så mycket för bilden, då den ligger kvar på hans Instagram.

En hysterisk Piers Morgan verkade dock inte ta meddelandet på största allvar och visar upp röntgenbilden i programmet

Röntgenbilden som Andy publicerade. Bildkälla: Instagram/andymurray

Vill förlänga karriären

Andy Murrays höftoperation är ett försök att förlänga sin tenniskarriär. 31-åringen bröt ihop under en tidigare presskonferens som avslöjade att han kan behöva gå i pension på grund av smärtan i hans högra höft. Läs mer om det här.

Murray tävlade nyligen i Australian Open där han förlorade mot Roberto Bautista Agut i första rundan och erkände att det kunde vara hans sista turnering, ifall han inte återhämtar sig från operationen. 

"Nu har jag en metall-höft", skrev Murray på Instagram efter operationen. 

Murray är nu hoppfull att höftsmärtorna ska vara över. Den tidigare världsettan siktar på att tävla i Wimbledon senare i år.

– När man gör en sån här operation finns det inga garantier att jag kommer kunna spela igen, det är jag fullt medveten om. Det finns inga garantier att man kommer tillbaka, har han tidigare sagt enligt brittiska Metro

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur en tidigare sexpartner beskriver Trumps kön. Det kan du läsa mer om här!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Spelar du tennis?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Mamma i Afrika har 130 gånger större risk att dö

IS uppges ha dödat syriska soldater

1 timme sedan
Tjugo soldater tillhörande den syriska armén eller grupper allierade med regimen har dödats i två attacker genomförda av terrorgruppen IS, uppger det Londonbaserade Syriska människorättsobservatoriet (SOHR).

Sverige återlämnar kranier till Finland

1 timme sedan
Karolinska institutet (KI) ska överlämna 82 kvarlevor av finländskt ursprung till Finland, har regeringen beslutat.

Netflix krossade förväntningarna

igår 22:16
Netflix krossade marknadens förväntningar under det första kvartalet, visar strömningsjättens delårsrapport.

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

igår 22:10
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

igår 22:08
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.