Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Andy Murray: "Sluta diskutera mitt könsorgan på nationell TV"

- 31/01/2019, 09:08 -

Piers Morgan fick en varning av Andy Murray på Good Morning Britain, efter att ha diskuterat hans könsorgan på direktsänd TV. Anledningen var en Instagrambild som visade lite för mycket av Murrays privata delar.

31-åriga tennisproffset Andy Murray uppmärksammades när han lagt ut bilder på Instagram, efter en höftoperation. Murray publicerade en bild när han ligger i en sjukhussäng, tillsammans med en röntgenbild som visar lite för mycket – nämligen hans penis. 

Har en massiv "pinne"

Andy Murrays penis diskuterades även i morgonprogrammet "Good Morning Britain", då de pratade om en växande trend med sjukhus-selfies. Där påpekade programledaren Piers Morgan att tennisspelarens "pinne"var synlig på röntgenbilden. 

– Jag tror han avslöjade sina röntgenbilder, som faktiskt visar att han har en stor "pinne". Han publicerade bilderna och glömde att dölja en del av sin kropp. Han la upp bilden och alla tänkte, "wow", säger programledaren. 

Andy Murray från sin sjukhussäng. Bildkälla: Instagram/andymurray

Senare under programmet blev Piers Morgon kontaktad av Andy Murray som gav honom en varning om att diskutera hans penis i direktsändning.  

I ett sms skrev Murray: "Snälla kan du sluta diskutera mitt könsorgan på nationell TV. Jag var starkt medicinerad när jag publicerade bilderna". 

Andy Murray verkar dock inte skämmas fullt så mycket för bilden, då den ligger kvar på hans Instagram.

En hysterisk Piers Morgan verkade dock inte ta meddelandet på största allvar och visar upp röntgenbilden i programmet

Röntgenbilden som Andy publicerade. Bildkälla: Instagram/andymurray

Vill förlänga karriären

Andy Murrays höftoperation är ett försök att förlänga sin tenniskarriär. 31-åringen bröt ihop under en tidigare presskonferens som avslöjade att han kan behöva gå i pension på grund av smärtan i hans högra höft. Läs mer om det här.

Murray tävlade nyligen i Australian Open där han förlorade mot Roberto Bautista Agut i första rundan och erkände att det kunde vara hans sista turnering, ifall han inte återhämtar sig från operationen. 

"Nu har jag en metall-höft", skrev Murray på Instagram efter operationen. 

Murray är nu hoppfull att höftsmärtorna ska vara över. Den tidigare världsettan siktar på att tävla i Wimbledon senare i år.

– När man gör en sån här operation finns det inga garantier att jag kommer kunna spela igen, det är jag fullt medveten om. Det finns inga garantier att man kommer tillbaka, har han tidigare sagt enligt brittiska Metro

Nyheter24 har tidigare skrivit om hur en tidigare sexpartner beskriver Trumps kön. Det kan du läsa mer om här!