Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Man flyttade in i ny lägenhet – hittade död kropp under sängen

- 07/02/2019, 16:40

En man som köpte en lägenhet i Indien gjorde en hemsk upptäckt. När han flyttade in låg det nämligen en död person under sängen.

Ramvir Singh Rajput köpte en lägenhet i staden Bhopal i Indien. Han köpte den i juli 2018, men fick inte tillgång till lägenheten direkt. De tidigare ägarna som bodde i lägenheten behövde mer tid för att städa ur och tömma den, vilket Rajput gick med på.  

Han försökte kontakta dem, men de svarade inte och tiden gick. Rajput gick dit flera gånger och varje gång var lägenheten låst. Han gjorde till slut en egen nyckel och gjorde ett försök att ta sig in i lägenheten. Tillsammans med städare gick han dit, och lyckades med sin nyckel ta sig in.

En död kropp under sängen

När de kom in i lägenheten gjordes en fruktansvärd upptäckt. Under sängen hittades nämligen en mumifierad  kropp insvept i lakan.

Kroppen uppges ha legat på en madrass, i en låda under sängen i minst sex månader. Lägenheten tillhörde Vimla Shrivastava och hennes son, som hade bott i lägenheten sedan 2003. Dörren till lägenheten har varit låst sedan försäljningen i juli 2018, och familjen Shrivastava har inte setts till sedan dess.

Polisen är i dagsläget osäkra på om den döda kroppen är en man eller kvinna. 

– Allting kommer klaras upp efter ett DNA-test. Vi letar efter de tidigare ägarna som är de enda som kan berätta hur kroppen har hamnat där. Det verkar handla om ett mord. Kroppen hade långt hår så vi misstänker att det är en kvinna, berättade polisen Sampat Upadhyay för Hindustan Times.

Nyheter24 har tidigare skrivit en artikel om vad som händer med kroppen efter man dör. Det kan du läsa om här.