Söndag 25 Jul
Stockholm

Ska endast ​dricka öl i 46 dagar: "Folk tror att jag är galen"

Del Hall, öl
Del Hall ska gå på diet och endast dricka öl i 46 dagar. Foto: Facebook

En man i Ohio är fast besluten om att fasta. Men denna diet sticker nog ut lite extra från mängden om man säger så. Hall ska nämligen bara dricka öl. Ja, tanken är alltså att han ska leva på endast öl i 46 dagar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Del Hall från Ohio har alltså bestämt sig för att fasta. Men den här fastan har han verkligen tagit till en helt ny nivå. 

– Folk tror att jag är galen, säger Hall till sajten Wwaytv3. 

Att det blev just öl är ingen skräll då Hall jobbar som försäljningschef på Fifty West i Cincinatti, som är ett lokalt bryggeri. 

Förberedelse inför påsken

Hans fasta är en förberedelse inför påsken och det är tänkt att han ska leva som munkar gjorde på 1600-talet, skriver Aftonbladet.

Men det handlar inte bara om att gå ner i vikt, utan att faktiskt återskapa vad munkarna gjorde förr i tiden. Hall menar att fasta är en del av att vara människa, men att vi inte fastar lika mycket nu som förr.

Fastan har nu hållit på i två veckor och Hall har redan gått ner över tio kilo. Till sin hjälp har Hall en läkare som skrivit ut vitaminer och kosttillskott så att han inte ska få brist på något under öl-dieten. Läkaren kommer hålla koll på honom under dieten och avbryta öl-drickandet om det på något vis skulle påverka hans hälsa negativt.

Del Hall njuter av en kall. Bildkälla: Facebook

"Nyfiken på om jag klarar av det här"

Hall berättar att han gjort ett helt år i amerikanska armén, vilket han tror sig ha nytta av.

– Jag tog mig an en hel del utmaningar och var bäst i min klass. Jag är nyfiken på om jag klarar av den här utmaningen, fortsätter han till Wwaytv3.

Hall tyckte att dag två och tre var rätt tuffa, då han bara ville trycka i sig mat efter han druckit ett par öl. Men efter det har han inte känt sig hungrig alls. Det återstår att se om Hall klarar av sin minst sagt speciella diet!

Tänk om du ska beställa en öl när du är utomlands och dina språkkunskaper sviker dig i stundens hetta? Ingen fara, Nyheter24 listar hur du beställer öl på 12 olika språk – här kan du läsa mer om det.

/
Ol
Tycker du om öl?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela