Lördag 24 Jul
Stockholm

Spetsade kollegors vatten med LSD – tyckte de hade "negativ energi"

LSD
En 19-årig man misstänks för att ha spetsat sina kollegor med LSD. Foto: Foto: Shutterstock

En 19-årig man från Missouri, USA åtalas nu för att ha spetsat sina kollegors vatten och kaffe med drogen LSD. Anledningen ska vara att han tyckte att de hade "negativ energi".

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

En 19-årig man från Missouri hamnade i en hel del problem efter att han beslutade sig för att "liva upp" en arbetsdag. Mannen som jobbar på en hyrbilsfirma bestämde sig nämligen för att spetsa sina kollegors drickor med den hallucinogena drogen LSD, enligt Independent. 

Kollegorna hade "negativ energi"

Mannen tyckte att hans kollegor hade "negativ energi" och valde därför att ta saken i egna händer. Nu riskerar han en dom för misshandel och innehav av en illegal substans. 

Alla klarade sig oskadda

Det hela upptäcktes efter att kollegorna började känna av drogens effekter och åkte in till akuten. Enligt polisen stämde arbetarnas symptom in med symtomen för LSD-bruk, och efter olika tester kunde man fastställa att de hade fått i sig drogen. Lyckligtvis klarade sig alla oskadda, enligt Independent

Polisen håller också på att drogtesta vatten och kaffe som personalen druckit under arbetstid för att fastställa det som källan för drogkonsumtionen. Om testerna visar sig positiva riskerar den 19-åriga mannen att dömas, enligt CTV News

Är du sugen på att läsa om fler liknande nyhetshändelser?

Norrman tog taxi från Köpenhamn till Oslo – smet från notan

Studie visar: Så många av dina kollegor har sex på jobbet

LSD
Har dina kollegor "negativ energi"?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela