Kvinna-sag-spindel-och-hoppade-av-bil-i-farten
Kvinna såg spindel och hoppade av bil i farten - Foto: Pixabay, Pixabay

Kvinna såg spindel i knät – hoppade ur sin bil i farten

Förra veckan bevisade en amerikansk kvinna precis hur stor spindelrädsla kan vara. Efter att ha sett en åttabenig kamrat övergav hon nämligen sin bil – i farten. Hon klarade sig, men bilen däremot fick en blöt parkering.


Vi är nog många som inte är överförtjusta i spindlar men förra veckan tog en amerikansk kvinna fobin till en helt ny nivå. Efter att ha sett en spindel i sitt knä hoppade hon nämligen ur sin bil – i farten. 

En blöt parkering 

Kvinnan var påväg ner mot en flod för att ta ut sin kajak när hon upptäckte den lurviga "kamraten". Det slutade dock med att hon sjösatte något annat – sin bil. När kvinnan upptäckte spindeln var hennes första reaktion nämligen att överge skepp, utan att bromsa. Något som snabbt slutade med en bil som slukades av vattnet, skriver The Atlanta Journal Constitution. 

Bildkälla: Pixabay

Dykare inkallade

Även om kvinnan inte hade sin mest tursamma dag fanns det dock några goda nyheter. Kvinnas försäkringsbolag ska nämligen troligtvis betala dykare för att hitta bilen och förhoppningsvis kan den räddas, trots en vattenvisit. 

Läs även: Skulle döda spindel – tände eld på bil och bensinstatio

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du rädd för spindlar?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Israel går tillbaka till förhandlingsbordet

Inflationen i USA på väntad nivå

Kärninflationen i USA i februari – där prisökningarna på energi och livsmedel räknas bort – uppgick till 2,8 procent i årstakt, vilket låg i linje med förväntningarna.

Ukrainas arméchef: De har mycket mer än oss

1 timme sedan
Ryssland har ett klart övertag i kriget, enligt Ukrainas nye arméchef Oleksandr Syrskyj. Invasionsstyrkorna har flera gånger mer ammunition än vad ukrainarna har.

Tv-kocken hyllas av Nyhetsmorgon-kollegorna: "Finast och coolast av alla"

1 timme sedan
För några dagar sedan opererade tv-kocken Erik Videgård från Nyhetsmorgon sin käke. På Instagram berättar han att han fått mycket kommentarer om sitt utseende genom åren, men följarna hyllar honom.

Polisen i Svenljunga rapporterar om trafikolycka

1 timme sedan
"På länsväg 1566 sydost om Håcksvik har en bilist och en motorcyklist kolliderat.", skriver polisen på sin hemsida.

Polens president stoppar dagen efter-piller

1 timme sedan
Polens president Andrzej Duda använder sitt veto för att sätta stopp för regeringens planer på att lätta på restriktionerna mot receptfria akuta p-piller.