Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Hade ingen dejt till balen – tog med sin älskade katt

- 26/06/2019, 18:42

Ja, vad är väl en skolbal utan en dejt? Ingenting tyckte Sam Steingard. När han inte fick en dejt till sin bal tog han i stället med sig en annan älskling – nämligen sin katt Ruby.

Skolbalen, för vissa är det höjdpunkten på skoltiden och för andra är det en kväll som helst bara ska vara över. Att ha en dejt eller inte, det väljer man själv. Men jobbigt är det om man vill ha en dejt men inte hittar någon som vill gå tillsammans. 

Så var fallet för Sam Steingard.

Tog med katten till balen

När Sam inte hittade en dejt valde han istället att ta med familjens katt Ruby till balen. Katten är familjens älskling, så för Sam blev Ruby det självklara valet av dejt. 

– Min bror tog med sig vår katt till sin bal. Min mamma bestämde sig för att köpa en klänning med gnistrande krage så min bror skulle få någon att ta bilder med, berättar Sams syster Caroline Steingard för Love Meow.

Sam och Ruby innan skolbalen. Bildkälla: Instagram @rubytheprettykitty

Älskad katt 

Ruby kom till familjen för 10 år sedan efter att hon hittats bakom en Ruby Tuesday-restaurang. Hon beskrivs som en katt som älskar människor och har ett mycket nära band till Sam och hans syster Caroline. 

– Ruby älskar Sam eftersom att han gillar att prata med henne med bebisröst och han ger henne även en godis i taget, säger Caroline till Love Meow.

Har du något husdjur?