Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Influencer säljer sitt eget badvatten – för 30 dollar per flaska

- 05/07/2019, 22:06

Belle Delphine är en cosplay-stjärna och en gamer med över 3,9 miljoner följare. För några dagar sedan gick hon ut med en unik nyhet – hon skulle sälja sitt eget badvatten.

19-årige brittiska cosplay-stjärnan Mary-Belle Birschner, mer känd som Belle Delphine, har ett följantal på hela 3,9 miljoner följare.

Hon blev mestadels känd efter sitt "barnförbjudna" innehåll, där hon poserar med ett ansiktsuttryck kallat "ahegao", oftast förekommande i japansk, tecknad porr.

19-åriga Belle Delphine.
19-åriga Belle Delphine. Bildkälla: belle.delphine/Instagram

Skapade ett PornHub-konto

Tidigare i juni blev hon otroligt omskriven efter att ha postat en bild med texten "Om denna bild får över en miljon likes, så skapar jag ett konto på PornHub".

Sagt och gjort, efter att bilden fick över en miljon följare skapade hon kontot. Men istället för att lägga upp sexuella filmer, så lade hon upp klipp på när hon klappade sina gosedjur och tuggade på en bild av sin Youtube-konkurrent Pewdiepie.

Säljer sitt badvatten

Men nu har hon skapat rubriker ännu en gång.

För inte alls länge sedan postade hon en bild på sin Instagram där hon satt i sitt badkar och hällde vatten över sig. Bakgrunden till bilden var att hon skulle öppna en webbshop – för att sälja sitt eget badvatten.

Bildkälla: bunnydelphine/Twitter
Bildkälla: bunnydelphine/Twitter

Sålde slut på tre dagar

Vem som helst kan tycka att det låter helt bisarrt, men 19-åringen lyckades faktiskt sälja slut på sina produkter på bara tre dagar!

Många kommenterade hennes idé innan produkterna gick ut för försäljning med ord som "Kan vi alla bara vara civiliserade och inte köpa detta?", "Patetiskt" och "Sorgligt", skriver Insider.

Men samtidigt var det även många som hyllade Belle för vad de kallar för lurendrejeri.