Cosplay-stjärnan säljer sitt badvatten för 30 dollar per flaska.
Cosplay-stjärnan säljer sitt badvatten för 30 dollar per flaska. - Foto: belle.delphine/Instagram

Influencer säljer sitt eget badvatten – för 30 dollar per flaska

Belle Delphine är en cosplay-stjärna och en gamer med över 3,9 miljoner följare. För några dagar sedan gick hon ut med en unik nyhet – hon skulle sälja sitt eget badvatten.


19-årige brittiska cosplay-stjärnan Mary-Belle Birschner, mer känd som Belle Delphine, har ett följantal på hela 3,9 miljoner följare.

Hon blev mestadels känd efter sitt "barnförbjudna" innehåll, där hon poserar med ett ansiktsuttryck kallat "ahegao", oftast förekommande i japansk, tecknad porr.

19-åriga Belle Delphine. Bildkälla: belle.delphine/Instagram

Skapade ett PornHub-konto

Tidigare i juni blev hon otroligt omskriven efter att ha postat en bild med texten "Om denna bild får över en miljon likes, så skapar jag ett konto på PornHub".

Sagt och gjort, efter att bilden fick över en miljon följare skapade hon kontot. Men istället för att lägga upp sexuella filmer, så lade hon upp klipp på när hon klappade sina gosedjur och tuggade på en bild av sin Youtube-konkurrent Pewdiepie.

Säljer sitt badvatten

Men nu har hon skapat rubriker ännu en gång.

För inte alls länge sedan postade hon en bild på sin Instagram där hon satt i sitt badkar och hällde vatten över sig. Bakgrunden till bilden var att hon skulle öppna en webbshop – för att sälja sitt eget badvatten.

Bildkälla: bunnydelphine/Twitter

Sålde slut på tre dagar

Vem som helst kan tycka att det låter helt bisarrt, men 19-åringen lyckades faktiskt sälja slut på sina produkter på bara tre dagar!

Många kommenterade hennes idé innan produkterna gick ut för försäljning med ord som "Kan vi alla bara vara civiliserade och inte köpa detta?", "Patetiskt" och "Sorgligt", skriver Insider.

Men samtidigt var det även många som hyllade Belle för vad de kallar för lurendrejeri.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kraftigt ned i Japan

Man dömd till sju års fängelse för barnvåldtäkt

En man från en kommun norr om Stockholm har av Norrtälje tingsrätt dömts till sju och ett halvt års fängelse för bland annat grov våldtäkt mot barn och barnpornografibrott.

Uppgifter: Israel ska ha attackerat mål i Iran

1 timme sedan
Projektiler från Israel ska ha träffat mål i Iran, uppger flera amerikanska medier med hänvisning till källor. Angreppets omfattning framgår inte.

Nu börjar världshistoriens största val

1 timme sedan
En tiondel av mänskligheten kan delta när världens största val nu inleds. Men frågan är vilka möjligheter indierna har vid urnorna. Det ses som givet att premiärminister Narendra Modi behåller makten. Människor är benägna att rösta bort demokrati om de får säkerhet i utbyte. Och det är så de uppfattar honom, säger Indienexperten Sten Widmalm.

Bank nekade gravid provanställning

1 timme sedan
En kvinna som sökte anställning i kundtjänsten till en bank nekades provanställning på grund av graviditet.

Två gripna efter skottlossning

1 timme sedan
En man och en kvinna i 40-årsåldern greps under natten till fredagen efter en skottlossning mot en port i centrala Sundsvall. Enligt polisen är det enstaka händelse utan koppling till gängkonflikter.