Onani, chef
Studie: Människor som onanerar regelbundet blir troligare chefer - Foto: Shutterstock, Unsplash

Studie: Människor som onanerar regelbundet blir troligare chefer

En studie visar att personer som onanerar regelbundet har större sannolikhet att bli chefer snarare än de som inte gör det. En av anledningarna är att onani ger självförtroende.


Gillar du att onanera? Grattis, då har du en ljus framtid! För onanera är inte bara skönt att göra – en studie visar nämligen att de som onanerar regelbundet har större sannolikhet att bli chefer, än de som inte gör det, rapporterar Daily Star. 

Så många gånger ska du onanera

En studie gjord av Univia visar att de personer som onanerar en gång i veckan har större chans att få lysande chefskarriärer. 

När studien genomfördes frågade forskarna drygt tusen personer om deras onanivanor och om vad de arbetade med. De märkte en tydlig koppling mellan de som tog sig tid för lite "selflove" och de som hade klättrat i sin karriär. 

Dessutom visade data att de som onanerade regelbundet var åtta procent mer benägna att be om en löneförhöjning. 

"Ger självförtroende"

Det visade sig att onani ger en rejäl ökning i självförtroende. 

– Självförtroendet som onani visade sig ge kan vara en bidragande faktor till högre lön, för det krävs faktiskt en mängd självförtroende och mod för att be sin chef om en löneökning, säger forskarna på Univia till Daily Star

De fortsätter:

– Med andra ord kan onani korrelera med det självförtroende som behövs för att be sin chef att betala vad som förtjänas. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Är du chef?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Netflix krossade förväntningarna

2 timmar sedan

Soldater varnas efter fylleri på Livgardet

2 timmar sedan
Tre soldater på Livgardets regemente i Kungsängen varnas av Försvarsmakten efter ett fylleslag en kväll i mars, rapporterar Mitti.

Trump vinnare på dyster New York-börs

2 timmar sedan
Det går tungt på Wall Street. För femte handelsdagen i rad stängde New York-börsens breda index, S&P 500, på minus – ned 0,2 procent. Det är den längsta svackan sedan i oktober, enligt CNBC.

Svenske miljardärens hustru död

2 timmar sedan
Julia Rausing, Tetra Pak-arvingen Hans Kristian Rausings andra fru, har avlidit efter en längre tids sjukdom, meddelar familjen i ett uttalande.

Polisen i Nordmaling rapporterar om trafikkontroll

2 timmar sedan
"Lögdeå, resultat efter stor trafikkontroll", skriver polisen på sin hemsida.

Polisen i Eskilstuna rapporterar om trafikolycka

2 timmar sedan
"Kvinna till sjukhus efter trafikolycka.", skriver polisen på sin hemsida.