Tinderdejt, tinder, åkt 3 timmar
Jade Savage hade sin värsta dejt någonsin - Foto: Twitter / Shutterstock

Hon åkte över 3 timmar till Tinderdejten – blev kallad fet

Jade Savage hade åkt flera mil och lagt ut dyra pengar för att ta sig till sin dejt. Väl på plats blev det allt annat än en romantisk tillställning. Nu har hon skapat en insamling – för att få igen pengarna.


Den populära dejtingappen Tinder kan swipea fram många oväntade möten. Vissa lite längre bort än andra. Jade Savage fick uppleva detta när hon åkte över 40 mil för att träffa sin Tinder-matchning.

Men dejten blev ihågkommen för allt annat än en romantisk tillställning. 

Blev kallad fet på plats

Det var inte första dejten Tinder-paret sinsemellan – men detta lär ha blivit den sista.

Jade Savage säger till The Sun att det första hon fick höra efter sin långa tågresa var hånfulla kommentarer om att hon hade gått upp i vikt. Hon berättar vidare om dejten som hon klassar som den värsta någonsin.

– Jag sa att han var ett riktigt jävla rövhål – vilket gjorde honom rosenrasande. Han skjutsade mig tillbaka till tågstationen och sa att jag fått honom på dåligt humör och att han ville jag skulle åka hem igen.

Inte nog med att hon fått elaka kommentarer angående sin vikt och haft den värsta dejten i sitt liv. Hon hade också lagt ut dyra pengar för att ta sig dit – men även nu för att ta sig hem.

Skapade insamling på skämt 

Efter att ha dränkt sina sorger med några glas vin på stationen inför hemfärden så startade hon en insamling på skämt för att täcka utgifterna hon lagt ut. Något som gav gehör på internet.

Hon berättar hur hon skrattade med sina vänner åt det faktum att hon betalade närmare 1000 kronor för att åka till dejten – bara för att bli kallad fet och åka hem.

– Jag ser det komiska i det hela. Därför gjorde jag en insamling på skämt, och där har jag nästan fått hälften av pengarna tillbaka. Det är jag mycket tacksam för, säger Savage till The Sun.

Läs även: Natasha bjöd in Tinderdejter – anordnande "Hunger Games" tävling

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du haft en dålig dejt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Kundtjänstens VÄRSTA typ av kund: "Avsluta samtalet"

Tredje borgmästare mördad i Ecuador

Borgmästare Jorge Maldonado i gruvstaden Portovelo i Ecuador sköts till döds på fredagen. Det är det tredje mordet på borgmästare i landet inom en månad.

Våldtog sovande kvinna – döms till fängelse

1 timme sedan
En man i 20-årsåldern döms till fängelse för att ha våldtagit en sovande kvinna, rapporterar Sydsvenskan.

Malmö: Polisen rapporterar om bråk

1 timme sedan
"Bråk på stadsbuss.", skriver polisen på sin hemsida.

Juryn till Trumps rättegång utsedd

2 timmar sedan
En jury bestående av tolv ordinarie ledamöter och sex ersättare har utsetts i rättegången mot expresident Donald Trump i New York.

Tände eld på sig själv under Trumpmål

2 timmar sedan
En man tände på fredagen eld på sig själv utanför domstolen i New York där juryn i målet mot expresident Donald Trump just valts ut.