Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Se skadedjursbekämparens mardröm – det rör sig under soffdynan

- 16/09/2019, 13:55
Här fångar skadedjurbekämparens vägglössmardrömmen.

Här fångas skadedjurbekämparens mardröm på video.

Skadedjurbekämparens mardröm fångas på film.

Om du är rädd för kryp är denna video definitivt inte för dig. I detta hårresande klipp fångas skadedjursbekämparens mardröm på film. Varning för starka bilder.

Om du har en fobi eller stark rädsla för något så vet du hur fruktansvärt det kan kännas att exponeras för den saken. Och det kluriga med just fobier är att de kan uppstå kring i princip vad som helst. 

Enligt mätningar och studier har man lyckats komma fram till att akrofobi, ophidiofobi och glossofobide är de tre allra vanligaste fobierna. En skräck som, trots att den inte hamnar i topp tio listan, också är vanligt förekommande är entomofobi – det vill säga rädslan för insekter.

Någon som inte lider av entomofobi är 50-årige skadedjursbekämparen Rory McCarthy, som arbetat med kryp och ohyra i över 25 år. Men även den erfarna kan ibland bli riktigt, riktigt chockad.

Och just så var fallet när Rory och hans kollegor på Bug Boys, som arbetar med skadedjurskontroll i Virginia, USA, nyligen besökte en kund som hade fått problem med sin soffa. 

Det rör sig under soffdynan

I den hårresande videon som lagts upp på Bug Boys Facebooksida fångas ett besök som bokstavligt talat lämnar skadedjursbekämparen mållös.

Objektet som ska saneras är en grå tygsoffa. Och när Rory lyfter på en soffkudde för att ta en närmre titt, så syns hundratals levande och döda vägglöss tillsammans med vägglusägg. 

- Jag har gjort detta i 25 år, men blir fortfarande chockad när skadegörelsen är så här allvarlig, säger Rory McCarthy i en intervju med Caters News.

Kolla in det krypande, krälande klippet i videospelaren ovan. Varning för starka bilder. 

Har du haft vägglöss?