9-årig tjej fyllde läppbalsam med ost – för att smygäta

- 20/09/2019, 22:29 -

Att behöva välja mellan att delta i viktiga sammanhang och att sitta på sin kammare och äta ost är inte lätt. Som tur är har en nioårig tjej från USA nu löst vårt dilemmat! Hon har nämligen listat ut ett sätt att både smuggla in och äta ost obemärkt.

Vi har alla varit där – läraren eller chefen snackar på som bara den. Samtidigt är allt du kan tänka på den där goda ostbiten som ligger hemma och väntar. Men vänta! Det finns en lösning. En nioåring har hittat ett sätt att både smuggla in och konsumera ost, oavsett var du befinner dig. 

Spreds snabbt på Twitter

Det var på Twitter som den genialiska uppfinningen plötsligt dök upp i människors flöden. Valerie Schremp Hahn, mamma till nioåringen, delade med sig av innovationen med en rak beskrivning:

"Min nioåriga dotter har fyllt en gammal läppbalsamstub med ost så hon kan äta på lektionen."

Ost läppbalsam
Bildkälla: Twitter/valeriehanh

"Hjälte"

Hejaropen lät sig inte vänta. Bland kommentarerna blir flickan kallad en "hjälte" och "geni". Samtidigt kom hon på det hela på ett ganska odramatiskt sätt.

–Jag tittade bara på YoutTube för att jag var uttråkad och hittade en video och bestämde mig för att prova, sa flickan vars föräldrar valt att inte publicera hennes namn, till Mirror.

Hon fortsätter:

– Jag tog bara lite av pappas ost, skar upp det och tryckte ner det i läppbalsamstuben.

Läraren märkte ingenting 

Men miljonfrågan kvarstår: Fungerade uppfinningen? Svaret är ja, nioåringen kunde obemärkt äta sin ost utan att läraren misstänkte något. Detta tills hon själv berättade om "ostbalsamet" – något som fick hela klassen att brista ut i skratt, skriver Mirror.

Läs även: Kvinnan hyllas för lifehacket på planet – gör stolen till lyxsäng

Ost
/
Mat