Nioarig-tjej-kommer-pa-genialiskt-ostknep
Nioårig tjej kommer på genialiskt ostknep - Foto: Shutterstock, Twitter/valeriehanh

9-årig tjej fyllde läppbalsam med ost – för att smygäta

Att behöva välja mellan att delta i viktiga sammanhang och att sitta på sin kammare och äta ost är inte lätt. Som tur är har en nioårig tjej från USA nu löst vårt dilemmat! Hon har nämligen listat ut ett sätt att både smuggla in och äta ost obemärkt.


Vi har alla varit där – läraren eller chefen snackar på som bara den. Samtidigt är allt du kan tänka på den där goda ostbiten som ligger hemma och väntar. Men vänta! Det finns en lösning. En nioåring har hittat ett sätt att både smuggla in och konsumera ost, oavsett var du befinner dig. 

Spreds snabbt på Twitter

Det var på Twitter som den genialiska uppfinningen plötsligt dök upp i människors flöden. Valerie Schremp Hahn, mamma till nioåringen, delade med sig av innovationen med en rak beskrivning:

"Min nioåriga dotter har fyllt en gammal läppbalsamstub med ost så hon kan äta på lektionen."

Bildkälla: Twitter/valeriehanh

"Hjälte"

Hejaropen lät sig inte vänta. Bland kommentarerna blir flickan kallad en "hjälte" och "geni". Samtidigt kom hon på det hela på ett ganska odramatiskt sätt.

–Jag tittade bara på YoutTube för att jag var uttråkad och hittade en video och bestämde mig för att prova, sa flickan vars föräldrar valt att inte publicera hennes namn, till Mirror.

Hon fortsätter:

– Jag tog bara lite av pappas ost, skar upp det och tryckte ner det i läppbalsamstuben.

Läraren märkte ingenting 

Men miljonfrågan kvarstår: Fungerade uppfinningen? Svaret är ja, nioåringen kunde obemärkt äta sin ost utan att läraren misstänkte något. Detta tills hon själv berättade om "ostbalsamet" – något som fick hela klassen att brista ut i skratt, skriver Mirror.

Läs även: Kvinnan hyllas för lifehacket på planet – gör stolen till lyxsäng

Ost
/
Mat
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Gillar du ost?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Lyxfällan-Magnus: Så måste du lägga upp din budget under 2024

Flera personer knivskurna – området avspärrat av polis

Flera personer har hittats skadade utomhus i centrala Västerås, skriver polisen på sin hemsida.

Ändringen i pensionen får skarp kritik: "Orättvist"

Tjänstepensionen ska göras om, det föreslår riksdagens pensionsgrupp. Men två tunga pensionärsnamn riktar skarp kritik mot förslaget, som de menar kommer leda till större orättvisor mellan de rika och fattiga pensionärerna.

Samlade in till mördade Mikaels son: Risk för skattesmocka?

När 39-årige pappan Mikael dödades av gängkriminella i Skärholmen lämnades hans 12-årige son faderlös. För att hjälpa pojken påbörjades en insamling via poliskonstapeln Mustafa Panshiris privata swishkonto, som samlade in över en miljon kronor. Nu riskerar han dock en rejäl skattesmocka om han inte ser upp. – Jag var tvungen att göra något, säger Mustafa Panshiri till Nyheter24.

Armani svänger – börsnotering möjligt

Inför sin 90-årsdag öppnar den italienska modelegenden och miljardären Giorgio Armani för att det kan bli stora förändringar i modebolaget Armanis ägarstruktur när han avgår. En börsnotering kan inte uteslutas.

Allt om Alexander Isak: Familj, klubbar, lön och mål

Alexander slog igenom med dunder och brak i allsvenska AIK. Sedan dess har han representerat flera europeiska klubbar. Nyheter24 har tagit en närmare titt på vad svenskarna googlar mest om fotbollsstjärnan.